Gizli tanık Müge Anlı'ya konuştu...Neslihan kaya cinayetinin seyri değişti... Şok edici gerçekler...

16 Kasım'da Gaziantep'te katledilen Neslihan Kaya cinayetinde gizli tanığın Müge Anlı'ya konuşması ile olayın seyri değişti. İşte ayrıntılar...

Gizli tanık Müge Anlı'ya konuştu...Neslihan kaya cinayetinin seyri değişti... Şok edici gerçekler...
Gizli tanık Müge Anlı'ya konuştu...Neslihan kaya cinayetinin seyri değişti... Şok edici gerçekler...
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Canlı yayına katılan gizli tanık, olaydan önceki gece, Neslihan Kaya’nın cesedinin bulunduğu yere, beyaz bir aracın geldiğini, yarım saat boyunca orada kalan araçtaki kişilerin cesedi oraya bıraktıklarını iddia etti.

Öte yandan ertesi gün olay mahalline gelen şüpheli bir kişinin çevrede dolaştığını daha sonra ortadan kaybolduğunu ileri sürdü. İddiasını çektiği fotoğraf karesi ile de destekleyen gizli tanığın açıklamaları dikkat çekti. İki çocuk annesi 41 yaşındaki Neslihan Kaya, 16 Kasım Salı günü, Gaziantep Şehitkamil’e bağlı Belkız Mahallesinde, boş bir arazide yarı çıplak halde ölü bulundu. Boğazı kesilen talihsiz kadının vücudunda, sayısız bıçak darbesine rastlandı. Cenazesi otopsisinin ardından ailesine teslim edilen iki çocuk annesi Kaya, dün kılınan cenaze namazından sonra Nurdağı ilçesine bağlı Hisar Mahallesi mezarlığına defnedildi. Yarasına tuz basıp yola çıkan abla Aslı Kaya ise kız kardeşinin katil ya da katillerini bulmak için araştırmacı gazeteci Müge Anlı’ya başvurdu.

“Cesedi oraya bıraktıklarının farkına vardım”

Müge Anlı, Neslihan Kaya’nın iki yıl önce eşinden ayrıldığı için psikolojisinin bozulduğunu ve otogarda tanıştığı sevgilisiyle birlikte sokaklarda yaşamaya başladığını ifade etti. Alkol bağımlılığı gittikçe artan Kaya’nın kaldığı içler acısı boş arazide harabeyi görüntüleyen Müge Anlı, ulaştığı gizli bir tanığı da ekrana getirdi. Canlı katılan gizli tanık, “Gece 11 sıralarında pencereden beyaz bir araç geldi. Yanında yeşil montlu biri vardı. Yarım saat bekledi. Çevrede alkol alan kişiler sandım. Fakat polis sabah Neslihan Kaya cinayeti ile kapımı çaldığında o aracın cesedi oraya bıraktığının farkına vardım” dedi.

Olay mahalline gelen şüpheli kişi Cesedin bulunduğu gün de bir kişiyi olay mahallinde gördüğüne dikkat çeken gizli tanık, “Ceset kaldırıldıktan ve bölge sakinleştikten sonra mavi montlu biri etrafını kontrol olay yerine geldi.

Tam da cesedin bırakıldığı yerde 5-6 dakika bir şeyler aradı. Daha sonra çevre yolundan aşağı indi. Orada iki kişi konuşup kayboldular. Ben çok dikkatli bir şekilde takip ettim. Fotoğrafını da çektim” diye konuştu.

“Katil maktulün etrafında mı?”

Cinayetle ilgili araştırmaların büyük hassasiyetle sürdüğüne dikkat çeken araştırmacı gazeteci Müge Anlı, “Polis olsa arabasız ve tek başına gelmez. Meraklı bir vatandaş mı? Yoksa katil maktulün etrafında mı dolaşır?” sözleriyle gizli tanığın iddialarındaki şüpheye dikkat çekti.

18 Kas 2021 - 22:31 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.