Survivor’da Bir Koronavirüs Şoku Daha Geldi! 3’ü Pozitif, İki Kişi… Acun Ilıcalı’nın Eli Ayağa Buz Kesti! Umudun Kesildiği Yerde….

Geçtiğimiz haftalarda kadrolar açıklanmıştı ve ilk olarak yarışmada yer alması beklenen Nisa Bölükbaşı’nın kadroda yer almadığı görülmüştü. Programın 2. haftasında Nisa’dan sonra 3 ismin daha kadroda yer almaması üzerine meraklar artarken Acun Ilıcalı konuya ilişkin bir açıklama yapmıştı. İşte Survivor All Star yarışmasının kovid 19 gerçeği....

Survivor’da Bir Koronavirüs Şoku Daha Geldi! 3’ü Pozitif, İki Kişi… Acun Ilıcalı’nın Eli Ayağa Buz Kesti! Umudun Kesildiği Yerde….
Survivor’da Bir Koronavirüs Şoku Daha Geldi! 3’ü Pozitif, İki Kişi… Acun Ilıcalı’nın Eli Ayağa Buz Kesti! Umudun Kesildiği Yerde….
+1
Haber albümü için resme tıklayın

TV 8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Survivor Türkiye 2022 All Star programında Covid-19 şoku yaşanıyor. Türkiye’nin en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor Türkiye, şimdilerde 2. haftasında ve yarışmacılar en az 1 hafta daha yarışmada kalmak için takımlar halinde mücadele etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda kadrolar açıklanmıştı ve ilk olarak yarışmada yer alması beklenen Nisa Bölükbaşı’nın kadroda yer almadığı görülmüştü. Programın 2. haftasında Nisa’dan sonra 3 ismin daha kadroda yer almaması üzerine meraklar artarken Acun Ilıcalı konuya ilişkin bir açıklama yapmıştı. Ancak ortaya çıkan iddialarda Survivor Türkiye programında Covid-19 paniği yaşandığı öğrenildi…

İşte tüm detaylar…

TV 8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan ve geçtiğimiz haftalarda final yaparak ekranlara veda eden MasterChef Türkiye 2021 sezonunun ardından 15 Ocak itibariyle izleyici karşısına çıkmaya başlayan Survivor Türkiye, sezona hızlı bir giriş yaptı. 2022 sezonunda All Star formatı ile ekranlara gelen programda kimlerin yarışacağı haftalar öncesinden belli olmuştu. Ancak programın başlaması ile birlikte bazı isimlerin kadroda yer almadığı görüldü. Yarışmanın ikinci haftasına gelindiğinde kadrodan çıkan kişi sayısı artınca, Acun Ilıcalı konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Ancak ortaya çıkan yeni iddialarda, adada bir Covid-19 paniği olduğu öğrenildi…

O İsimler Neden Yarışmalarda Yok?

Survivor Türkiye All Star’da Ünlüler takımında boy gösteren Aycan Yanaç, Sema Aydemir ve Adem Kılıççı isimleri birkaç bölümdür oyunlarda ve konseylerde görünmüyordu. Bunun üzerine Acun Ilıcalı da bu yarışmacıların sağlık nedenlerinden dolayı programa bir süre ara verdiklerini açıklamıştı. Birçok izleyici Covid-19’dan şüphelenirken, ortaya çeşitli iddialar atıldı.

Survivor Adasında Covid-19 İddiaları

Sosyal medya fenomeni Ata Benli’nin iddialarına göre Aycan, Sema ve Adem Covid-19’a yakalandı ve bu nedenle 7 gün süreyle karantinaya alındılar. Öte yandan iddialarda, Aycan’ın hastalığı ağır geçirdiği ve bu nedenle yarışmadan çekilebileceği de belirtildi. Bir diğer yandan yarışmacılar arasından Mert Öcal ile Merve Aydın isimlerinin de test sonuçları negatif olmasına rağmen Covid-19 semptomları gösterdikleri iddia edildi.

25 Oca 2022 - 14:02 - Yarışma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.