Survivor İlayda Şeker Bambaşka Birisine Dönmüş! Estetiksiz Halini Kimse Tanıyamıyor! Yorumlar Gırla Geldi! “Kardeşi Gibi”

Survivor yarışmasında tanınarak kısa sürede geniş bir hayran kitlesi elde eden İsmail Balaban ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor İlayda Şeker Bambaşka Birisine Dönmüş! Estetiksiz Halini Kimse Tanıyamıyor! Yorumlar Gırla Geldi! “Kardeşi Gibi”
Survivor İlayda Şeker Bambaşka Birisine Dönmüş! Estetiksiz Halini Kimse Tanıyamıyor! Yorumlar Gırla Geldi! “Kardeşi Gibi”
+1
Haber albümü için resme tıklayın

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor, her sezonda ekrana gelen yeni bölümleri ve yeni yarışmacıları ile gündem yaratmayı başarıyor. Survivor yarışmasında tanınarak kısa sürede geniş bir hayran kitlesi elde eden İsmail Balaban’ın sevgilisi İlayda Şeker ise yaptığı son paylaşımla herkesi şoke etti! İşte olay yaratan o fotoğraf…

İlayda Şeker’in Estetiksiz Halini Görenler Tanıyamadı!

Survivor 2021 sezonu şampiyonu İsmail Balaban ile bir süredir mutlu bir aşk yaşayan İlayda Şeker, resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile adeta hayranlarının ağzını açık bıraktı. Cesur paylaşımları ile kısa zamanda geniş bir kitleye ulaşan İlayda Şeker, estetik yaptırmadan önceki halini paylaşarak sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. İlayda Şeker Instagram hesabından yapılan paylaşımda hiç estetik olmadığını ifade etmesinin ardından bazı takipçilerin, ‘’filtre kullanmış’’ ifadeleri de dikkat çekti.

Yüzünün hiçbir yerinde dolgu olmadığını ifade eden İlayda Şeker, dudaklarını ise kalemle çizdiğini belirtti. Takipçilerinin çok merak ettiklerinin altını çizerek, bilerek video bulup koyduğunu söyleyen İlayda Şeker, ‘’shop sanmayın’’ notuyla 2017 yılına ait görüntülerini paylaştı. Takipçileri ise filtre olduğu konusunda bir hayli ısrarcı görünüyor. Survivor 2021 şampiyonu olmayı başaran İsmail Balaban ile bir süredir aşk yaşayan İlayda Şeker’e, sevgilisi tarafından ‘’Barbie’’ sözüyle hitap edilmesi de kısa süre önce gündem olmuştu.

29 Ara 2021 - 01:18 - Yarışma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.