Survivor Batuhan ve Berkan ne ceza aldı? Acun Ilıcalı çılgına döndü... SİZCE HANGİSİ HAKLI?

Survivor All Star 2022 yarışması TV8 ekranlarında izleyicisine heyecanlı ve adrenalini yüksek bir seyir sunuyor. Kıyasıya rekabetin devam ettiği yarışmada ilginç anlarda yaşanıyor. İşte ayrıntıları...

Survivor Batuhan ve Berkan ne ceza aldı? Acun Ilıcalı çılgına döndü... SİZCE HANGİSİ HAKLI?
Survivor Batuhan ve Berkan ne ceza aldı? Acun Ilıcalı çılgına döndü... SİZCE HANGİSİ HAKLI?
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İkinci eleme haftasının yaşandığı Survivor All Star 2022 yarışmasında gerginlikler hat safhaya ulaştı.

3. Dokunulmazlık oyunun esnasında öyle anlar yaşandı ki izleyicilerin yürekleri ağızlarına geldi. 3. Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler Takımı ve Ünlüler Takımı yine iki etaplı yarışmayla yarıştılar.

Birinci etapta kızların yarışmasında Gönüllüler Takımının kızları adeta Ünlüler Takımının kızlarını ezip geçtiler. Oyunu kazanarak genel durumu 1 - 0'a getirdiler. Akabinde erkeklerin yarışıyla devam edilirken Gönüllüler Takımının erkekleride kıyasıya geçen yarışı kazanarak durumu 2 - 0 yaparak dokunulmazlığı kazanmış oldular.

Bu Dokunulmazlık oyunu neticesinde Sürgün Adasına Gönüllüler Takımından bir kişi, Ünlüler Takımından üç kişi gitmiş oldu.

3. Dokunulmazlık oyunu esnasında gergin anlar da yaşandı batuhan ve Berkan arasında yaşanan kavgayı arkadaşları zor ayırdı. Arkadaşları tarafından zor sakinleştirilen Batuhan ve Berkan öyle anlar yaşattılar ki temaslı kavga olacak diye izleyicilerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

Ada Konseyinde değerlendirilen bu durumun Acun Ilıcalı'nın da pek hoşuna gitmediği ve uyarı üstüne uyarı yaptığı da görüldü. Acun Ilıcalı özellikle belli bir noktaya kadar müdahale etmedikleri ama bundan sonrası için yaptırım uygulayacaklarını açıkladı.

Ayrıca sıcaktan etkilenerek rakibinin oyuna erken başladığını iddia eden ve yarışmayı bırakan Hikmetin durumu da değerlendirildi. Acun Ilıcalı'nın sinirden kıpkırmızı olduğu olayın bir daha tekrarlanmaması için çok sert uyarıda bulunduğu görüldü.

25 Oca 2022 - 01:41 - Yarışma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.