Survivor All Star 2022 Hikmet Tuğsuz kaç yaşında, nereli, nasıl bir hayat yaşıyor, kimdir?

Survivor yarışmasın da uzun boyuna rağmen gösterdiği performans ile dikkat çeken Hikmet Tuğsuz takipçileri tarafından merak konusu oldu. İşte ayrıntıları...

Survivor All Star 2022 Hikmet Tuğsuz kaç yaşında, nereli, nasıl bir hayat yaşıyor, kimdir?
Survivor All Star 2022 Hikmet Tuğsuz kaç yaşında, nereli, nasıl bir hayat yaşıyor, kimdir?
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Survivor All Star 2022 kadro listesi belli oldu. Survivor severler Survivor Allstar 2022'de yer alacak isimleri araştırmaya başladı. Survivor All Star 2022 kadrosuna dahil olan Hikmet Tuğsuz'un kim olduğu merak ediliyor. Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Hikmet Tuğsuz kimdir?

Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı. Survivor All Star 2022 tam kadrosu belli oldu. Kadroda yer almaya hak kazanan isim Hikmet Tuğsuz hakkında ise detaylı araştırmalara başlandı. Diyalogları, performansı ve sıra dışı kişiliği ile Survivor'a damga vuran Hikmet Tuğsuz'un kim olduğu merak ediliyor. Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu. Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir? İşte detaylı bilgi...

Survivor All Star 2022 Hikmet Tuğsuz kimdir?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986'da Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi.

Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından Decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.

11 Kas 2021 - 04:56 - Yarışma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.