O Ses Türkiye'nin Güzeller Güzeli Sunucusu Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir?

O Ses Türkiye yarışmasının güzeller güzeli sunucusu Saadet Özsırkıntı en az yarışmacılar kadar merak ediliyor. Sempatik tavırları ve güzelliğiyle dikkat çeken Saadet Özsırkıntı nasıl bir hayat yaşıyor işte ayrıntıları...

O Ses Türkiye'nin Güzeller Güzeli Sunucusu Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir?
O Ses Türkiye'nin Güzeller Güzeli Sunucusu Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir?
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Özsırkıntı, O Ses Türkiye yarışmasında yaptığı sunuculuk ile akıllarda yer aldı. Güzelliğiyle dikkat çeken başarılı sunucu, O Ses Türkiye düello turunda izleyicilerin dikkatini çekti. İzleyiciler, Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli soruları ile güzel sunucu hakkındaki bilgilere erişmek istiyor.

SAADET ÖZSIRKINTI KİMDİR?

Saadet Özsırkıntı doğum tarihi 12 Mayıs 1990. Adana doğumlu güzel sunucu, Özel Çağ Koleji mezuniyetinin ardından Koç Üniversitesi eğitimi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitim almış sonrasında ise dil eğitimi için İngiltere’ye gitmiş bir süre yaşantısını orada sürdürmüştür.

İlk olarak Fanta reklam filminde yer alan güzel sunucu CNN Türk’te komik videolar ile ilgili bir program sunmuş ardından TV8 kanalında Dünya Listeleri Müzik programını sunmuştur.

Survivor’da backstage sunuculuğu yapan Saadet Özsırkıntı yeni dönemde O Ses Türkiye‘nin sunuculuğunu üstlenmiştir. 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu olmuştur.

2019 yılında yine Survivor yarışmasında sunucu olarak görev yaptı.

Saadet Özsırkıntı ayrıca Survivor Panorama programlarında da moderatör olarak yer almıştır.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Saadet Özsırkıntı'nın 324 bin takipçisi bulunmaktadır. Saadet Özsırkıntı'nın instagramı: 'saadetozsirkinti'dir.

05 Ara 2021 - 01:58 - Yarışma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.