MasterChef Türkiye'de büyük hata.!! Bu nasıl olur? Kimse anlayamadı... Şimdi ne olacak?

MasterChef Türkiye, 23 Kasım Salı akşamı 119'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı yeni bölümde; takımlar, sushi çeşitleri yaptı. Kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için mücadele ederken; geceye Araz'ın hatası damga vurdu.

MasterChef Türkiye'de büyük hata.!! Bu nasıl olur? Kimse anlayamadı... Şimdi ne olacak?
MasterChef Türkiye'de büyük hata.!! Bu nasıl olur? Kimse anlayamadı... Şimdi ne olacak?
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan MasterChef, 23 Kasım Salı akşamı 119'uncu bölümüyle ekranlara geldi. 14'üncü haftanın ilk takım oyununun oynandığı gecede; sushi çeşitleri yapıldı. Menüde; ebi nigiri, tuna maki, uramaki, sashimi ve temaki yer aldı.

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın üstlendiği MasterChef Türkiye'de; kaptanlar düellosunu Dilara kazandığı için, mavi takım oyunda fazladan iki dakika avantajına sahip oldu. Takımlar, bir saatte beş farklı sushi çeşidi için yaptı.

İLK TAKIM OYUNUNU KAZANAN EKİP

Süre sonunda tadım yapan şefler, takım oyununu kazanan takım belirledi. Mavi takım 4-1'lik skorla dokunulmazlığı kazandı. Böylece kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK MÜCADELESİ

Kırmızı takım yarışmacıları; Hasan, Eren, Görkem, Araz ve Pelin; bireysel dokunulmazlık oyununda; Somer Sivrioğlu'nun imza tabağı olan anason balıklı ekmeği yaptılar.

ARAZ'DAN BÜYÜK HATA

Verilen sürede en iyi tabağı çıkartmaya çalışan ekipten Araz, büyük bir hata yaptı. Şef Mehmet Yalçınkaya, tadım öncesi Araz'ın kural ihlali yaptığını açıkladı.

"TABAĞINI DEĞERLENDİREMİYORUZ"

Ünlü şef, açıklamasında; "Süre bittikten sonra tabağını alıp arka tezgaha koyuyorsun. Bu arada devrildiği için de düzeltmişsin. Tezgahı temizlemek için yapmış olsan bile tabağına dokunamazsın. Bu yüzden senin tabağını değerlendirmeye alamıyoruz" dedi.

Hatasının farkında olan Araz ise Mehmet Şef'i dinledikten sonra; yarışmanın jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'dan özür diledi.

İŞTE POTAYA GİDEN İSİMLER

Tabaklarını şeflere sunan Pelin, Eren, Görkem ve Hasan arasından Eren, bireysel dokunulmazlığı kazandı. Eren, potaya yollamak için Görkem'in adını verdi. Oylama sonucu potaya giden isim ise Pelin oldu.

24 Kas 2021 - 10:01 - Yarışma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.