MasterChef Yarışmasında Düğün Var! Sergen Teklifi Edince; Dilara ''Evet'' Dedi! Aileler Devrede, Stüdyo Ana Baba Gününe Döndü! Neler Oluyor?

TV8 ekranlarını en sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef'te düğün var! Sergen resmen teklifi etti ve Dilara'da evet dedi! Stüdyo ana baba güne dönerken; gündeme de bu iddia bomba gibi düştü. Ağızları açık bırakan bu olay sonrasında Dilara ve Sergen'in mutlulukları ise gözlerinden okundu! İşte merak edilen tüm detaylar...

MasterChef Yarışmasında Düğün Var! Sergen Teklifi Edince; Dilara ''Evet'' Dedi! Aileler Devrede, Stüdyo Ana Baba Gününe Döndü! Neler Oluyor?
MasterChef Yarışmasında Düğün Var! Sergen Teklifi Edince; Dilara ''Evet'' Dedi! Aileler Devrede, Stüdyo Ana Baba Gününe Döndü! Neler Oluyor?
Haber albümü için resme tıklayın

Acun Medya tarafından ekranlara gelen MasterChef yarışmasında her bölüm bir öncekinden daha heyecanlı geçiyordu. Dün akşam ekranlara gelen MasterChef yarışmasında Dilara ve Sergen'in tavırları ise gözden kaçmadı. Birbirlerine karşı ilgili olan ini bir kararla evlenme yolunda ilerledikleri ağızların açık kalmasına neden oldu. İşte merak edilen tüm detaylar...

Her bölümünde farklı bir heyecan yaşanan MasterChef yarışmasının son bölümünde ise Mavi takım ve Kırmızı takım kıyasıya bir mücadele vermişti. Batman çekimleri sırasında sarmaş dolaş gözüktükleri iddialar arasında yerini almıştı. Yine sık sık bir araya gelen ikili çekimlerde birbiriyle fotoğraf çekiliyorlardı.O Ses Türkiye'de Acun Ilıcalı'dan izin alan Dilara, Sergen ile düet yaparak; adeta aşklarını itiraf etmişlerdi! Peki şimdi neler oluyor?

Dün akşam ekranlara gelen son bölümde anneler ve yarışmacılar birlikte yemek yapmıştı. Sergen ve Dilara'nın annesinin ise birbirine olan yakınlığı görülmüştü. Yine iddialara göre Sergen ve Dilara'nın annesi bu ilişkiye onay verdi. Birbirlerine kaynaşmalarını isteyen anneler; tüm evlilik detaylarını konuştular. Bu durumda Sergen'in yakın zamanda evlilik teklifi edeceğine ve yarışmada bir aşkın başlayacağına yorumlandı. Hayranlarını derinden sarsan bu konunun ardından birçok MasterChef izleyicisi '' Dilara ve Sergen'in düğününü izleriz artık'', ''Dilara eve diyecek'', ''Annelerde tanıştı! Bu iş tamam'' yorumlarına neden oldu.

Dün akşam ekranlara gelen bölümde Dilara Başaran'ın Sergen'in annesine çok yakın olduğu görülürken; ''Ellerinize sağlık çok güzel olmuş'' yorumu bile seyirciler için umut taşıdı.Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

30 Ara 2021 - 09:54 - Yarışma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.