MasterChef Dilara'nın Tabağı çalıntı Çıktı! şefler Diskalifiye Kararını Verdi, Ceket Giyemeden Üzeri Çizildi! "Hak Ettiğin Yerdesin!"

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef'te Dilara'nın tabağı iddialara göre çalıntı tabak çıktı! Şeflerin diskalifiye kararını verdiği konuşulurken; ceket giymeden üzerinin çizildiği gündeme bomba gibi düştü. Bunun üzerine bir çok kişi ise "Hak ettiğin yerdesin! Yani evdesin" yorumlarından bulundu. Peki neler oluyor?

MasterChef Dilara'nın Tabağı çalıntı Çıktı! şefler Diskalifiye Kararını Verdi, Ceket Giyemeden Üzeri Çizildi! "Hak Ettiğin Yerdesin!"
Haber albümü için resme tıklayın

Acun Medya tarafından ekranlara gelen MasterChef yarışmasının son bölümünde ise Hasan Biltekin, şef ceketini giyen ikinci isim olmuştu. Ağızları açık bırakan ve her bölümü daha heyecanlı geçen MasterChef yarışmasının bu akşamki bölümündeprograma konuk olarak katılacakolan isim ise Şef Ömür Akkor olacaktı. Bunun yanında şef adayları süt çeşitleri ile yaratıcılıklarını konuşturacaklardı. Tam da o sırada skandal bir olay yaşandı ve Dilara Başaran'ın tabağı çalıntı çıktı.

Tam da o sırada skandal bir olay yaşandı ve Dilara Başaran'ın tabağı çalıntı çıktı! İşte merak tüm detaylar...

MasterChef yarışmasının bu sezonda çokça yaşanan çalıntı tabak ağızları açık bırakmıştı. Hasan Biltekin'e kaşık atılan bir tabağın Alman bir şeften çalındığı iddia edilirken; Danilo şef ise ingiliz bir şefin tabağının aynısını yaptığı görülmüştü. Şimdi ise Dilara Başaran'ın çalıntı yemek yapması gündeme bomba gibi düştü

06 Oca 2022 - 02:52 - Yarışma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.