Flaş!.. Flaş!.. MasterChef'te Beklenmeyen İsim ELENDİ... Herkes favori görüyordu...

MasterChef Türkiye yarışması artık final haftasına girdi. yarışmanın favorisi olarak gösterilen isimler bir bir elendi. Son olarak 4 yarışmacının mücadele ettiği 3'lü finale kalma sürpriz bir ismin elenmesine neden oldu. İşte ayrıntıları...

Flaş!.. Flaş!.. MasterChef'te Beklenmeyen İsim ELENDİ... Herkes favori görüyordu...
Flaş!.. Flaş!.. MasterChef'te Beklenmeyen İsim ELENDİ... Herkes favori görüyordu...
Haber albümü için resme tıklayın

TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye 2021'de kıran kırana mücadelenin yaşandığı son bölümde ilk üçe giren ve yarışmaya veda eden isim belli oldu. MasterChef'te Hasan ve Sergen, şeflerden en yüksek puanı almak için çalıştı. Şeflerin verdiği puanlar ile ilk üçe giren ve dördüncü olan belli oldu.

MASTERCHEF'TE İLK ÜÇE KİM GİRDİ, KİM ELENDİ?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de bu akşam Hasan ile Sergen, sezonun en heyecanlı düellolarından birini oynadı. Üç oyun sonunda verilen puanlar ile bir yarışmacı ilk üçe girdi. Diğer isim ise sezona dördüncü olarak veda etti.

MasterChef'in 10 Ocak Pazartesi bölümünde günün ilk oyununda yapılan yemek Pekin Ördeği idi. Uzun, meşakkat gerektiren, teknik yemek için 1,5 saat süre verildi. Süre sonunda şefler, Sergen 23, Hasan'a 21 puan verdi. Böylece Sergen, ilk oyunda iki puan farkla ilk sırada tamamladı.

Günün ikinci oyunu yaratıcılık tabağı idi. Şefler, yarışmacılara esas ürün olarak pomelo verdi. Turunçgillerden aroması yüksek bu meyve ile yapılacak kreatif yemek için yarışmacıların kırk dakika süresi vardı. Bu oyunda Hasan 20, Sergen 19 puan topladı. Böylece ikili arasındaki fark bire indi.

Üçüncü oyunda ise sezonun son şef tabağı vardı. Mehmet Şefin yüzgeç külü kırlangıç yanağı çorbası isimli yemeğini yapmaları için elli dakika süre verildi. Süre sonunda şeflerin yarışmacılara verdiği puanlar Hasan 25, Sergen 19 şeklinde idi.

Oynanan üç oyun sonunda Hasan 65, Sergen 61 puan topladı. Bu sonuçla Hasan, ilk üçe giren 3. yarışmacı oldu. Sergen ise sezona dördüncü olarak veda etti.

12 Oca 2022 - 02:08 - Yarışma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.