ACUN ILICALI AÇIKLADI... SURVİVOR ALL STAR BAŞLIYOR... KİMLER VAR? NASIL SEÇİLDİLER?

Survivor All Star çalışmalarının başladığı ve All Star'da düşünülen isimlere tekliflerin götürüldüğü ortaya çıktı. Peki Acun Ilıcalı'nın kafasındaki isimler kimler? Nasıl belirleniyorlar ve sürpriz olacak mı? Bütün soruların cevabı haberimizin içerisinde.

ACUN ILICALI AÇIKLADI... SURVİVOR ALL STAR BAŞLIYOR... KİMLER VAR? NASIL SEÇİLDİLER?
ACUN ILICALI AÇIKLADI... SURVİVOR ALL STAR BAŞLIYOR... KİMLER VAR? NASIL SEÇİLDİLER?
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve izleyiciler tarafından soluksuz takip edilen ve gündemden, reytinglerin tepesinden inmeyen sevilen yarışma SURVİVOR 2021'in sona ermesinden sonra gelecek sezon konuşulmaya başlandı.

Gelecek sezonun SURVİVOR ALL STAR olacağını duyuran Acun Ilıcalı yeni sezonu meraj-kla bekleyen izleyicileri heyecanlandırdı.

Yapılan açıklamada daha tekliflerin götürülmediği kaydedildi.

İsimlerin belirlenmeye başlandığı SURVİVOR ALL STAR'da öne çıkan isimlerde dikkatlerden kaçmıyor.

Geçmiş sezonlarda yarışmada iz bırakmış ve izleyicinin sevdiği isimlerden ilk akla gelenler...

ERKEKLER

Ogeday

Anıl Berk

Berkan

Sercan

KIZLAR

Aycan

Seda

Evrim

Elif

Sude

ve

Nisa olarak Acun Ilıcalı'nın kafasında yer tutuyor.

Yarışmacıların belirlenmesinde en önemli kriterin izleyicilerin tercihi olduğu herkes tarafından bilinmektedir.

Yapılan araştırmalar sonucun da izleyicilerin en çok görmek istediği isimlerin katılacağı yarışmaya sürpriz isimlerde katılabilir.

06 Tem 2021 - 23:09 - Yarışma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.