CW Enerji Türkiye'nin her yerinde

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, Gaziantep'te faaliyet gösteren ve sektöründe kaliteli çalışmalara imza atan Maxplast Plastik ile gerçekleştirdiğı iş birliği kapsamında firmanın çatı üzeri güneş enerji santrali projesini tamamladı.

CW Enerji Türkiye'nin her yerinde
CW Enerji Türkiye'nin her yerinde
Haber albümü için resme tıklayın

Proje kapsamında, firmanın çatısına 2195,41 kWp gücünde güneş elektrik santrali kuruldu ve 395 Wp gücünde 5 bin 558 adet panel kullanıldı. Güneş enerji santrali ile firma, elektrik ihtiyacının mühim miktarını güneş panelleri ile karşılayacak ve çevreye sağladığı faydaların yanı sıra ülke ekonomisine de katkıda bulunacak.

CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, güneş enerji sistemlerinde inovatif çalışmalar gerçekleştirdiklarını söyledi. Yılmaz, hayata geçirdikleri projelerle sektörün gelişimine katkıda bulunduklarını ifade ederek, “Güneş enerjisi pazarında fark yaratan ürünlerle ön plana çıkıyoruz ve farkımızı ortaya koyuyoruz. Sürekli kendini geliştiren bir firma olarak, yenilikçi ve kaliteli ürünler tasarlamaya devam ediyoruz. Müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Bu doğrultuda, fabrikaların çatılarına GES kurmayı sürdürüyoruz" dedi.

GÜNEŞ GİBİ SINIRSIZ, ÇEVRE DOSTU KAYNAK

Gelecek yıllarda artan küresel elektrik talebinin karşılanmasında yenilenebilir enerjinin payının daha da artacağını ifade eden Yılmaz, bu talep artışının karşılanmasında en fazla büyüyen kaynağın güneş olacağının altını çizdi.

Yılmaz, geçmiş yıllara kıyasla günümüzde güneş enerjisi maliyetlerinin büyük oranda gerilediğini dile getirerek, “Güneş enerjisinde maliyetlerin mühim oranda düşmesi bu alana ilgiyi oldukça artırdı. Artık hemen her sektörde firmalar güneş gibi sınırsız, çevre dostu ve bedava bir kaynaktan yararlanmak istiyor. Çatılarına kurdukları güneş enerji santrali ile firmalar aynı zamanda doğa dostu bir çözüm de sağlamış oluyor" diye konuştu.

Kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

“Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre bırakma hedefindeyiz. 'Güneşin olduğu her yerdeyiz' sloganımızla bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. İleri teknoloji ile donattığımız fabrikamızda, alanında deneyimli kadromuzla sektörümüzde fark yaratacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz."

02 Eyl 2021 - 14:04 - Bilim & Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.