BiP ve GNÇ Türkiye’nin en çok tercih edilen uygulamaları arasında

Analiz platformu App Annie’nin yayınladığı rapora göre, BiP ve GNÇ uygulamaları ‘Türkiye'nin Mobil Uygulama Ekonomisi’nde zirveyi paylaştı.

Turkcell’in tamamı Türk mühendislerce geliştirilen uygulamaları, Türkiye’nin en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer alıyor. Dünyada mobil uygulama pazarı alanında önde gelen analiz platformu App Annie’nin yayınladığı rapora göre, tüm dünyada operatör bağımsız herkes tarafından kullanılan güvenli iletişim platformu BiP ve gençlere özel operatör bağımsız kullanılabilen uygulama GNÇ, Türkiye’nin en çok kullanılan uygulamaları arasındaki yerlerini korudu.

BiP, 2021 yılının ilk yarısını kapsayan ‘Türkiye'nin Mobil Uygulama Ekonomisi’ raporunda, kullanımı en yüksek artış gösteren ve aktif kullanıcı sayısı en yüksek uygulamalar sıralamasında ilk çeyrekte 2’nci, 2021 yılının ilk yarısında ise 5’inci sırada yer aldı. BiP, 2021'in ilk yarısında aylık aktif kullanıcı sayısıyla global rakiplerinden daha çok tercih edildi.

GNÇ, ‘en çok indirilen eğlence uygulamaları’nda global rakipleri arasında ilk 10’da yer aldı. Eğlence kategorisinde Türkiye'de en çok indirilen uygulamalar listesine giren GNÇ, Android cihazlarda kendi kategorisinde en çok indirilen uygulama oldu.

10 Eyl 2021 - 11:36 - Bilim & Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.