Washington Fenerbahçeliler Derneği'nden Büyükelçi Mercan'a ziyaret

Washington Fenerbahçeliler Derneği. Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

WashingtonFenerbahçeliler Derneği Başkanı Erhan Türk, Dernek Başkanı Yardımcısı Berkay Demirkan ile Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Çağlar Canay ve Anıl Sural'ın katıldığı ziyarette, vazifeine yeni başlayan BüyükelçiHasan Murat Mercan'a hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Ziyarette; derneğin kuruluşundan itibaren gerçekleştirilen etkinlikler ve Covid-19 döneminde hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleri anlatıldı.

Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Dernek Başkanı Erhan Türk, "Geçtiğimiz günlerde vazifeine başlayan Büyükelçimiz Hasan Murat Mercan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi bizleri çok sıcak karşıladı ve ilerleyen süreçte birlikte organizasyonlar yapacağımızı kararlaştırdık. ABD'de yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız hangi takımı desteklerlerse desteklesin, Türk bayrağı altında birlik ve beraberlik ile toplanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sporun ve birlik beraberliğin konuşulduğu ziyarette, Büyükelçi Mercan'a, Fenerbahçe'nin efsanelerinin imzalarının yer aldığı forma ve derneğin atkısı takdim edildi.

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nin resmi sosyal medya hesaplarında, "Büyükelçi Hasan Murat Mercan, Washington Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erhan Türk ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Büyükelçiliğimizle işbirliği içinde gerçekleştirilebilecek etkinliklere dair görüş alışverişinde bulundu" ifadeleri kullanıldı.

02 Nis 2021 - 18:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.