Turist çocuklarına Rixos'tan profesyonel turnuva

Antalya'daki Rixos otellerinde konaklayan müşterilerin çocuklarından oluşturulan takımların mücadele ettiği 2'nci Rixos Futbol Turnuvası sona erdi. Mücadelelerin hakemliklerini Cüneyt Çakır ve Ümit Öztürk gerçekleştirdi.

Turist çocuklarına Rixos'tan profesyonel turnuva
Haber albümü için resme tıklayın

Rixos Hotel's tarafından bu yıl ikincisi Kemer ilçesi Tekirova Mahallesi'nde bulunan Rixos Premium Tekirova'da düzenlenen Rixos Futbol Turnuvası, Antalya'da bulunan Rixos otellerindeki yerli ve yabancı müşterilerin çocuklarının katılımı ile yapıldı. Rixos Futbol Turnuvası'na, Rixos Sungate, Rixos Premium Tekirova, Rixos Premium Belek ve The Land Of Legends'da konaklayan 10 ülkenin çocuklarının bir arada katıldığı mücadeleler aileleri ve otellerin yönetimlerinden tam not aldı. Mücadelenin tek kız futbolcusu 10 yaşındaki Alisa Avşar izleyenlerden bol bol alkış topladı.

2019 yılından itibaren otellerde konaklayan çocuklara özel olarak Rusya eski milli takım futbolcusu Andrey Arshavin liderliğinde Rixos Futbol Akademisi'nde eğitim alan ve antrenman yapan çocuklar her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen turnuva ile kupayı kazanmak için ter döküyor.

Turnuvanın bu yıl hakemliğini Cüneyt Çakır ve Ümit Öztürk gerçekleştirdi. Mücadele boyunca çocuklarla saha içinde girdikleri diyaloglarla eğlenceli anlar yaşayan hakemler de zorlu lig fikstürünün ardından bir nebze de olsa nefes aldı.

Mücadeleler ardından kupayı Rixos Sungate Otel'in takımı kazanırken düzenlenen ödül merasiminde tüm katılan çocuklara madalya verildi. Kupa merasimi ise profesyonel ödül merasimlerinden farksızdı. Şampiyon tanımın minik oyuncuları kupa ile birlikte The Land Of Legends'da tatil kazandı.

Rixos Premium Tekirova Genel Müdürü Tahir Altınkaya, "Rixos Hotel's olarak çocukların katılımıyla Rixos Futbol Turnuvası'nın ikincisini düzenliyoruz bu yıl. Eski Rus milli futbolcu Andrey Arshavin'in liderliğinde futbolcularımız haziran ayından beri çalışıyor ve bu günün duyurusunu yapıyoruz. Bugün heyecanın yaşandığı, finalin yapıldığı ve turnuvanın yaşandığı gün. Katılımlarını 10 ayrı ülkeden gerçekleştiren çocuklar aileleriyle büyük ödüle koşmuş oldular burada. Büyük ödül olarak da The Land of Legends'da konaklamalarını gerçekleştirecekler. FIFA kokartlı Cüneyt Çakır ve Ümit Öztürk hocalarımızın yönettiği bu organizasyonda da kendilerine de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Düzenlenen organizasyonun hakemlerinden Ümit Öztürk, "Ben de 3 çocuk babası olarak evdeki çocukları bildiğim için burada da onların gözlerindeki heyecanı görebiliyorum. Denizli'de de daha önce bu tarz organizasyonlarda bulunduk. Çocuklarla birlikte olmak çok daha ayrı, çok daha keyifli. Bizim için de çok güzel bir organizasyondu. Tahir Bey ve Ertan Bey düzenlediler davet ettiler, ellerine emeğine sağlık herkesin" diye konuştu.

Turnuvanın final maçını yöneten FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır da şöyle dedi:

"Tabii yoğun ve stresli bir sezon geçiriyoruz ama bazen bu sezon içerisinde böyle güzel organizasyonlar oluyor. Bu organizasyonu düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum başta Tahir Bey ve Ertan Bey olmak üzere. Gerçekten çok güzel bir ortam var burada. Burada çocuklar maç oynayacaklar, onlar için de ayrı bir heyecan ayrı bir keyif biz de en ufak bir desteğimiz ve katkımız olabilirse ne mutlu bize. Bugün güzelce eğleneceğiz hep birlikte."

17 Eyl 2021 - 15:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.