Galatasaray'da kriz çözüldü

Galatasaray’da Beşiktaş yenilgisinin ardından ortaya çıkan kriz çözüldü.

Galatasaray’da Beşiktaş yenilgisinin ardından, yönetim kurulu sözcüsü Remzi Sanver, "Haklı galibiyet" açıklamasında bulunmuş ve teknik direktör Fatih Terim de "Aynı fikirdeyim" diyerek Remzi Sanver'in açıklamalarına destek vermişti. Bu açıklama sosyal medyada taraftarların da tepkisine neden olmuştu. Sonrasında başkan yardımcısı Rezan Epözdemir, "Hakem hataları sonuca etki etti, galibiyet haklı değildi" diyerek kişisel görüşünü ifade etmişti. Bunun üzerine Galatasaray Başkanı Burak Elmas, “Yönetim kurulu sözcüsü Remzi Sanver'in açıklamaları kulübümüzü bağlar” diyerek Remzi Sanver'e destek verdi. Başkan Elmas’ın rakipler hakkında eleştirilere girilmemesi gerektiğini, gerekirse de kendisinin bunu yapacağını söylemesi krizi büyüttü. Bu açıklamalara çok içerleyen Rezan Epözdemir’in, bir hafta boyunca mesajlaşma gruplarından çıkarak, iletişimi kestiği ve yönetim kurulu üyeliği ile bütün vazifelerinden istifa ettiği ancak başkan Burak Elmas'ın bu İstifayı kabul etmediği iddia edildi. Başkan Elmas, Süpe Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Fatih Karagümrük maçını Rezan Epözdemir ile birlikte aynı locada izleyerek kırgınlığı giderdi ve aradaki buzları eritti.

11 Kas 2021 - 20:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.