Boks Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi Kütahya'dan

Kütahya Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini 14 branşta sürdüren Kütahya Belediyespor Kulübü Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında, sporcumuz Sacit Topuz ile Türkiye ikinciliği elde etti.

7-13 Ocak tarihleri arasında Kırşehir’de gerçekleştirilen U-22 Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına 45 ilden 310 sporcu katıldı. Kütahya Belediyespor Kulübü sporcusu Sacit Topuz’da şampiyonada yerini aldı.

Birçok branşta faaliyetlerine devam eden ve katıldığı müsabakalardan madalya ve madalyalarla dönerek Kütahya’nın adını duyuran, Kütahya Belediyespor kulübü sporcumuz Sacit Topuz +92 Kg’da Türkiye ikincisi olarak bir kez daha Kütahya’nın ve belediyenin adını Türkiye’ye duyurdu.

17 Oca 2022 - 10:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.