Bakan Kasapoğlu: İnanıyorum ki 2'nci şampiyonluk Anadolu Efes ile gelecek

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Turkish Airlines Euroleague Play-off serisi 5'inci maçında Real Madrid'i 88-83 mağlup ederek adını Final-Four'a yazdıran Anadolu Efes'i tebrik etti ve şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anadolu Efes - Real Madrid maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Anadolu Efes'in Euroleague'de şampiyon olan 2'nci Türk takımı olacağına inandığını vurgulayan Kasapoğlu, "Her branşta gelen başarılar bizleri çok mutlu ediyor, heyecanlandırıyor. Sporcularımızla, takımlarımızla gurur duyuyoruz. Bizi bu gururu yaşatan takımlarımızı, sporcularımızı, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Euroleague, üst düzey bir organizasyon. Takımlarımızın bu anlamdaki bşaarısı çok mühim. Çünkü hem Fenerbahçe hem Anadolu Efes, bu süreci başarıyla götürdü. Bugün Anadolu Efes, Final-Four'a adını yazdırdı. Geçtiğimiz yıllarda da 3 tane 2'nciliğimiz var, 1 tane şampiyonluğumuz var. İnanıyorum ki, 2'nci şampiyonluğumuz da Anadolu Efes ile alacağız. Basketbol önem verdiğimiz bir branş. Cumhuriyet tarihinin en mühim seferberliğini başlattık, 10 bin pota noktasında. Şehirlerimizde, mahallelerimizde, köylerimizde bir seferberlik başlattık. Yıldızlarımızı kazandırmak adına gayretlerimiz var. Gençlerimizin teveccühü var. Bu ülkenin gençlerini, yarınlarına kazandırmak adına tüm branşlarda olduğu gibi basketbolda da yürüyüşümüz, heyecanımız devam edecek. Basketbolda da takımlarımız, sporcularımız bizleri gururlandırmaya devam edecek. Ergin hocamızı ve Anadolu Efes'i can-ı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

05 May 2021 - 02:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.