Antalyaspor, 3 futbolcusuyla sözleşme yeniledi

Fraport TAV Antalyaspor, Eren Albayrak, Hakan Özmert, Veysel Sarı ile sözleşme yeniledi. Kırmızı-beyazlı takımın başkanı Aziz Çetin, 'Herkesin hayalindeki takımı oluşturmaya çalışacağız' dedi.

Fraport TAV Antalyaspor, Eren Albayrak, Hakan Özmert, Veysel Sarı ile sözleşme yeniledi. Kırmızı-beyazlı takımın başkanı Aziz Çetin, "Herkesin hayalindeki takımı oluşturmaya çalışacağız" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sözleşmesi sona eren 3 futbolcusuyla kontrat yeniledi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki imza merasiminde konuşan Başkan Aziz Çetin, Hakan Özmert, Veysel Sarı ve Eren Albayrak'ın imzası ile transfer sezonunu açtıklarını söyledi. Yönetimde futbol şubesi, teknik direktör Ersun Yanal ile istişare halinde transfer çalışmalarını sürdürdüklerine değinen Çetin, "Takımımızın mühim esas direkleri, önem verdiği değerleri var. Üç futbolcu kardeşimizi burada istediğimizi belirttik. Onlar da bizle olmak istediklerini söyledi. Ersun hoca da istiyordu. İmzalarıyla transfer sezonunu başlatıyoruz. Hakan Özmert ile 1 yıllık anlaşma gerçekleştirdik. Eren ile 2 yıl, bir yıl da uzatma opsiyonu var. Veysel ile 3 yıllık sözleşme gerçekleştirdik. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Herkesin hayalindeki takımı oluşturmaya çalışacağız" diye konuştu.

HAKAN ÖZMERT: FUTBOLU BURADA, EN İYİ ŞEKİLDE BIRAKMAK İSTİYORUM

Kırmızı-beyazlı takımda kaptanlık bandını takan Hakan Özmert, transferde emeği geçenlere teşekkür etti. Antalyaspor'un yuvası olduğunu vurgulayan Hakan Özmert, "Bu formayı giymekten mutluyum. Önümüzdeki sene ligi olabildiğince en iyi yerde bitirmek ve Avrupa kupasına katılmak istiyoruz. Geçen sene yarım kaldı, bu sene tamamlamayı diliyorum. İyi ki Antalyasporluyum. Futbolu burada, en iyi şekilde bırakmak istiyorum. Oynayabildiğim kadar oynayacağım. 1 yıllık sözleşme tabii ki futbolcular açısından mühim ama kendi açımdan mühim değil. En iyi şekilde oynayacağım" dedi.

VEYSEL SARI: İYİ İŞLER YAPTIK

Transferinde emeği geçenlere teşekkür eden Veysel Sarı ise "1.5 senedir buradayım. İyi işler gerçekleştirdik. Geçen sene istediğimiz hedefleri yakalayamadık ama bu sene yeni kurulacak takımla birlik, beraberlikle istediğimiz yere varmayı diliyoruz" diye konuştu.

EREN ALBAYRAK: AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İSTİYORUZ

İki senedir formasını giydiği Antalyaspor'da güzel bir aile ortamı oluştuğunu vurgulayan Eren Albayrak, "İyi çalışıyoruz. 2 senedir takım olarak güzel şeyler gerçekleştirdik. Kupa kazanmak istiyoruz. Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Yarı final, final oynadık olmadı, Türkiye kupasını istiyoruz" dedi.

08 Haz 2021 - 13:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.