Adana Basketbol - Çukurova Basketbol: 51-90

HERBALİFE Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi normal sezonun son haftasında Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol, Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nü (ÇBK) konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Mersin temsilcisi, karşılaşmayı 90-51 kazandı. Müsabakanın en skorer ismi 27 sayı ile Manolya Kurtulmuş oldu.

Adana Basketbol - Çukurova Basketbol: 51-90
Haber albümü için resme tıklayın

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Müsabakayı değerlendiren ÇBK Başantrenörü Olcay Orak, "Normal sezonu galibiyetle tamamladığımız için mutluyuz. Rehavete kapılmadan mücadele eden, savaşmayı bırakmayıp güzel bir galibiyet alan oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde play-off müsabakaları var. En iyi şekilde hazırlanarak, kentimizi play-off maçlarında da başarıyla temsil etmek istiyoruz" dedi.

24 Mar 2021 - 22:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.