A Milli Futbol Takımı'na EURO 2020 için özel şarkı

A Milli Futbol Takımı'na 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda destek olmak için özel bir şarkı hazırlandı.

Mustafa Sandal, A Milli Futbol Takımı'na tam destek veren "Bizim Çocuklar" çatısının altında, EURO 2020 için yepyeni bir şarkı hazırladı. Mustafa Sandal'a Derya Uluğ, Irmak Arıcı ve Eypio'nun eşlik ettiği şarkıda, milli takımların ikonik geri dönüş hikayelerinin ön planda olduğu; başarıya inanma, tutku, farklı kültürlerin ortak ruhta buluşması gibi duygular merkeze alındı.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mustafa Sandal olmak üzere, şarkıyı seslendiren sanatçılar Derya Uluğ, Eypio ve Irmak Arıcı ile birlikte yapımcılara ve yapım şirketlerine teşekkür etti.

09 Haz 2021 - 21:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.