Bakan Akar'dan flaş Suriye açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan flaş Suriye açıklaması

Milli Savunma Bakanı Akar:

- “(Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütü PKK/YPG saldırıları) Gereken ne varsa yeri ve zamanı geldiğinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bugüne kadar yapıldığı gibi, aynı şekilde yapılacak. Kimsenin şüphesi olmasın”

-“Bazı ülkeler egolarından veyahut başındakilerin siyasi ihtirasları nedeniyle hem NATO hem AB’ye zarar veriyor hem de tüm Avrupa’nın güvenliğini tehlikeye atıyor”

-“(İlan edilen NAVTEX ile Yunanistan ve GKRY'nin tezlerine uygun hareket edildiği iddiası)

Bazılarının hayallerinden bile geçmeyecek düzeyde planlama ve uygulama var. Neyin ne olduğunu bilmeden birtakım konuşmalar, değerlendirmeler yapıyorlar”

-“(MSÜ’ye öğrenci alımına yönelik iddialar) Öğrenci alımı, tayinler, terfiler mevzuat çerçevesinde kılı kırk yararak icra edilen faaliyetler. ‘Etki edilme’ gibi bir şey söz konusu olamaz”

14 Eki 2021 - 11:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.