Erdemli'de koronavirüs aşısına yoğun talep

Mersin'in Erdemli ilçesinde koronavirüs aşı programına alınan meslek gruplarındaki artış nedeniyle hastanelerde yoğunluk oluştu.

Erdemli'de koronavirüs aşısına yoğun talep
Haber albümü için resme tıklayın

Erdemli ilçesinde, aşı randevusu alan kişilerin yüzde 95’i aşı oluyor. Erdemli Devlet Hastanesi'nde günde 1200 kişi aşı gerçekleştirirken, Başhekim Dr. Erman Eker, aşı olma oranının her geçen gün arttığını söyledi. Eker, "Aşı tedarikinde hiçbir sıkıntımız yok. Covid-19 aşısı olmak isteyen ve randevu alan vatandaşlarımızın yüzde 95’i aşılarını zamanında oluyor. Aşı oranımız arttıkça hasta sayımızda da büyük düşüş yaşıyoruz" dedi.

AŞI OLANLAR MUTLU

Erdemli Devlet Hastanesi'ne Covid-19 aşısı olmaya gelenler de, "Sıramız geldi ve aşı randevumuzu aldık aşılarımızı olduk. Aşı olduğum için çok mutluyum. İnşallah herkes aşı olur ve hastalık sona erer" diye konuştu.

15 Haz 2021 - 18:04 Mersin- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.