Ünlü şarkıcı Gülden'in aşkı ifşa oldu...

Ünlü şarkıcı eşinden olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra gönül kapılarını yeni bir aşka açtı. Yaşadığı sevgiyi anlatmak için kelimeler bulamadığını belirten güzel şarkıcı adeta bulutların üzerinde olduğunun izlenimini verdi. İşte ayrıntıları...

Ünlü şarkıcı Gülden'in aşkı ifşa oldu...
Ünlü şarkıcı Gülden'in aşkı ifşa oldu...
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sevgilisinin doğum gününde romantik bir paylaşım yapan Gülden, "Kısacık yaşama nasıl sığdırayım bu güzel sevgiyi bilmiyorum" dedi.

Gülden'in sevgilisi İzzet Başlak ise, "İnsan herhangi bir şeyi en çok ne kadar sevebilirse o kadar seviyorum seni" yorumunu yaptı.

Gülden, 3.5 yıl önce boşandığı eski eşi Ercan Mutlu'nun taciz ve tehdit mesajlarına maruz kalmıştı. Gülden, zor günleri atlattıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı.

GÜLDEN KİMDİR?

Gülden, 2 Ocak 1984 tarihinde 'de çeşitli mekanlarda sahne aldı, aralarında TRT sanatçılarının da bulunduğu konserlerde keman çaldı. 2 yıl Ege Ordu Komutanlığı'nın sanatçılığını da üstlenen Mutlu, 2008-2012 arası restoran sahibi eşi ile Londra'da yaşadı. Londra'da yerel koronun şefliğini yaptı, parlamento da sahne aldı. Londra'nın ilk kadın şefi olarak adı gazetelerde geçti. Şarkı demoları için Türkiye'ye geldi ve Emre Aydın ile tanıştı.

Emre Aydın'ın 2012 yılında çıkardığı albümün çıkış parçası Soğuk Odalar'ın söz yazarı ve bestecisi olan Gülden Mutlu'nun 2010 dogˆumlu Melisa adında bir kızı vardır.

Albümleri:

Sen Yokken Olanlar

Single'ları:

Unutamam Dedin (2012)

Uzun Lafın Kısası (feat. Bahadır Tatlıöz & Ozan Doğulu) (2016)

Bye Bye (2016)

Açık Yara (2017)

Ne Biliyorsun Hakkımda (ft. Aşkım Kapışmak) (2017)

Ben Seni Böyle mi Sevdim? (2018)

Çiçek Gibi (2018)

Kandırmışlar Aşk Diye (2019)

Mendil (2019)

Yakarım İstanbul'u (2019)

Klipleri:

"Soğuk Odalar" (ft. Emre Aydın)

"Unutamam Dedin"

"Yatsın Yanıma"

"Gel de Yak"

"Uzun Lafın Kısası (feat. Bahadır Tatlıöz & Ozan Doğulu)

"Bye Bye"

"Açık Yara"

"Ne Biliyorsun Hakkımda" (ft. Aşkım Kapışmak)

"Ben Seni Böyle mi Sevdim?"

"Çiçek Gibi"

"Kandırmışlar Aşk Diye"

"Mendil"

"Yakarım İstanbul'u"

Ödülleri:

2013 – 1. Türkiye Müzik Ödülleri- En I·yi Düet – Emre Aydın & Gülden Mutlu – Sogˆuk Odalar

18 Eki 2021 - 13:03 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.