Ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı... Konseri iptal edildi... Hayranları şokta...

Ünlü sanatçı konserlerini iptal ettikten sonra hastanelik oldu. Hastaneye gitme sebebinin ne oluğunu sosyal medya hesabından paylaşan sanatçı hayranlarından özür diledi. İşte ayrıntıları...

Ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı... Konseri iptal edildi... Hayranları şokta...
Ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı... Konseri iptal edildi... Hayranları şokta...
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal sosyal medya hesabından hayranlarına kötü haberi verdi. Hastaneye kaldırılan Niran Ünsal konserinin de ertelendiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Niran Ünsal, "Dün gece ağır ateş ve ağrılar nedeni ile Florance Nightingale hastanesinde müşahade altına alındım. Yapılan tetkiklerde "cpr" değerlerim yüksek ve sol böbrekte taşlar tespit edilmiştir.

Bu akşam yapacağım sahne çalışmam bu nedenle ileri bir tarihe ertelenmiştir, misafirlerimizden şajsım adına çok özür dilerim.

Arayan soran herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla Niran Ünsal." ifadelerini kullandı.

14 Kas 2021 - 03:18 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.