Selin Ciğerci "Onsuz Yapamıyorum" Demedi Ama Göz Yaşları İçinde Severek Ayrıldım Dedi..!!!

Son dönemlerin en çok konuşulan kadını Selin Ciğerci yürek burkmaya devam ediyor. televizyon ekranında yaptığı açıklama ile takipçilerine "bu aşk böyle bitemez" dedirtti. İşte ayrıntıları...

Selin Ciğerci "Onsuz Yapamıyorum" Demedi Ama Göz Yaşları İçinde Severek Ayrıldım Dedi..!!!
Selin Ciğerci "Onsuz Yapamıyorum" Demedi Ama Göz Yaşları İçinde Severek Ayrıldım Dedi..!!!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Yarışmacıların gelinlik konseptiyle podyuma çıktığı podyum sadece şıklık yarışına değil aynı zamanda duygusal anlara da yaşandı.

Yarışmacıların gelinlik konseptiyle podyuma çıktığı podyum sadece şıklık yarışına değil aynı zamanda duygusal anlara da yaşandı. Jüri üyelerinden Selin Ciğerci, yakın zamanda noktaladığı evliliğinden bahsetti. Daha önce hiçbir yerde açıklamadığı çok özel detayları anlattı.

"SEVEREK AYRILDIM"

Selin Ciğerci, sunucu Esra Eron'un "Mantık evliliği mi, aşk evliliği mi?" sorusuna içten bir şekilde cevap verdi. "Ben duygusal bir insanım benim için tabii ki aşk evliliği." diyen Ciğerci, severek ayrıldığını gözyaşlarıyla anlattı.

"AŞK VARSA İKİ ODA BİR SALON YETER"

Selin Ciğerci evlilikte parayı önemsemediğini, onun için huzurlu bir evliliğinin olmasının yeterli olduğunu söyledi. "Benim için mantık ve para geri planda." diyen Ciğerci, "İki oda bir salon evim olsun. Eşim de ben de işe gideyim. Akşam evde cips yiyip televizyon izleyelim." diyerek mutlu evliliğin sırrını verdi.

08 Eki 2021 - 01:45 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.