Selin Ciğerci Gökhan Çıra'ya gönderme yaptı...Sosyal Medya yıkıldı..!

Ekranların en çok ses getiren evliliğini yapan, daha sonrasında boşanan ve bu ayrılığa dayanamayarak boşandığı kocasını affeden Seli Ciğerci Gökhan Çıra'ya sosyal medyadan gönderme yaptı. İşte ayrıntıları...

Selin Ciğerci Gökhan Çıra'ya gönderme yaptı...Sosyal Medya yıkıldı..!
Selin Ciğerci Gökhan Çıra'ya gönderme yaptı...Sosyal Medya yıkıldı..!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Devlerin aşkı olarak adlandırılan aşklarını evlilikle taçlandıran ve çok da uzun bir süre geçmeden boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra aşk sarhoşluğunu yağıyorlar.

2019'da nikah masasına oturan eski futbolcu Gökhan Çıra ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 10 Eylül 2021'de tek celsede boşanarak, herkesi şaşırtmıştı. Ortak işlerini de ayırmaya karar veren ikili, ayrılığa fazla dayanamayarak geçtiğimiz günlerde ilişkilerine ikinci şansı vermişti.

Çıra, barıştıklarını duyurduğu fotoğrafın altına şu notu yazmıştı: "Nerede kalmıştık... Hayatımda annemden sonra tek bir kadını sevdim; uğruna her şeyi yapabilecek kadar, her şeyi göze alabilecek kadar, o kadın sensin... Seninle bizi Allah'tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı, yıkamadı da. Çok üzgünüm ki ben sebep oldum bu yaşananlara..."

"ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ"

"Beni kırmayıp bana güvendiğin, bize bir şans daha verdiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum canımın içi... Şimdi herkes duysun ki biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi... Seni çok seviyorum tek sevdiğim."

Ciğerci ise bu sözlere, "Nerede kaldığımız önemli değil, en güzel yerden devam edelim yeni yılla birlikte... Her şeyi unuttum ve asla konusu açmıyorum, söz" şeklinde cevap vermişti.

YENİ POZLARINI PAYLAŞTI

İlişkilerine devam etme kararı alan ünlü çift, sık sık birlikte fotoğraf paylaşarak ve birbirlerine yorum yaparak aşklarını gözler önüne seriyor. Son olarak birlikte çekildikleri kareyi yayınlayan Çıra'ya, Ciğerci'den yorum gecikmedi.

Ciğerci, fenomenin omzuna kolunu atarak oturduları pozu "Bebek misin?" notuyla payşarak eski eşini etiketleyen eski futbolcuya, "Ne ara paylaştın, bir photoshop yapsaydım" yorumunu yazdı. Çıra ise eski eşine, "Seni beklersem, ooo..." cevabını verdi.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Instagram hesabında 1 milyon takipçisi olan Çıra'nın bu gönderisi, kısa sürede 60 bin beğeniye ulaşarak ikilinin sevenleri tarafından adeta yorum yağmuruna tutuldu.

25 Oca 2022 - 01:37 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.