Selin Ciğerci Geçim Sıkıntısı Mı Çekiyor?

Kocasından ayrılmasından sonra aşka kalbinin kapılarını açan dünya tatlısı Selin Ciğerci görünüşe göre orada da aradığını bulamadı. Adının aşk dedikodularına karıştığı ismin yalanlaması sonrasında Ciğerci'den her hangi bir açıklama gelmedi. İşte ayrıntıları...

Selin Ciğerci Geçim Sıkıntısı Mı Çekiyor?
Selin Ciğerci Geçim Sıkıntısı Mı Çekiyor?
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra'nın iki yıllık evliliklerini bitirmesinin yankıları sürüyor. Ciğerci, Çıra'nın ardından hayatına sil baştan başladı. Beykoz’daki villasını dudak uçuklatan fiyata satılığa çıkardı.

2019 yılında nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde boşandı.

Selin Ciğerci biten evliliğinin ardından yeni kararlar almaya başladı. Önce imajını değiştiren Ciğerci, şimdi de Beykoz’daki villasını satılığa çıkardı.

İşte dudak uçuklatan rakam

Selin Ciğerci, Beykoz’daki villasını 57 milyona satılığa çıkardı, Zorlu Center'ın rezidansına taşındı. 3+1 evin aylık kirası 80 bin TL, aidatı ise 10 bin TL.

Öte yandan Ciğerci'nin adı Fenerbahçe Beko'da forma giyen basketbolcu Metecan James Birsen'le anılmaya başlandı.

12 Kas 2021 - 22:54 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.