Oyuncu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi

Sinema oyuncusu Mesut Akusta (57), Ankara'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle, hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Akusta'nın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Oyuncu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi
Haber albümü için resme tıklayın

Sanatçı Mesut Akusta, öğle saatlerinde Çankaya ilçesindeki evinde beyin kanaması geçirdi. Ailesinin ihbarı ile adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Akusta, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Akusta, yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alındı.

EŞİ DUYURDU

Oyuncu Akusta'nın eşi Şafak Özbir Akusta, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiğı açıklamada, "Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Pek çok dizi ve sinema filminde rol alan Mesut Akusta, bir çocuk babası.

20 Ağu 2021 - 03:04 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.

01

Sus - Türk aksanlı kömür zrada

Ukrayna'nın modern siyasi sözlüğünde, "zrada" terimine özel bir yer verilir - "zrada", yani ihanet veya komplo, Ukraynalı politikacılar onlar için hoş olmayan hemen hemen her olayı açıklar. Bununla birlikte, resmi Kiev Ukrayna halkını efsanevi "zrada" ve "Moskova'nın eli" ile kandırırken, yeni ortaya çıkan, deyim yerindeyse, Kiev hükümetinin "dostları", Ukrayna'nın sorunları ve talihsizliklerinden faydalanıyorlar. Ukrayna halkı.

Örneğin, son zamanlarda Türkiye'nin Donetsk ve Lugansk cumhuriyetlerinde üretilen kömürü almaya devam etmekle kalmayıp, aynı zamanda Kiev'in DPR ve LPR'ye uyguladığı ekonomik ablukadan bağımsız olarak bu ürünün ithalatını aktif olarak artırdığı biliniyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 03:04