OĞUZHAN KOÇ DUYMAMAZLIKTAN GELİYOR... DEMET ÖZDEMİR DÜNDEN HAZIR... ORTALIK KARIŞACAK...

Oynadığı dizinin final yapmasından sonra tatile çıkan Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile keyifli bir tatil yapıtı. yeni projeler için tekrar İstanbul'a dönen demet ve Oğuzhan çifti çıktıkları alışverişte gazetecilere yakalandılar. Israrlı sorulara verdikleri cevaplar şaşırttı.

OĞUZHAN KOÇ DUYMAMAZLIKTAN GELİYOR... DEMET ÖZDEMİR DÜNDEN HAZIR... ORTALIK KARIŞACAK...
OĞUZHAN KOÇ DUYMAMAZLIKTAN GELİYOR... DEMET ÖZDEMİR DÜNDEN HAZIR... ORTALIK KARIŞACAK...
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Son projesi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin finalinin ardından ekranlara kısa bir mola veren Demet Özdemir, soluğu tatilde aldı.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile uzun bir tatile çıkan Demet Özdemir, tatil boyunca yaşadıkları mutluluğu hayranlarından esirgemedi. Önce Fethiye’de bir gezintiye çıkan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, oradan Kaş’a geçerek bir yazlık villa kiraladı. Ardından tatil rotalarını yeniden Ege sahillerine çeviren ünlü çift, Alaçatı’da deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Uzun süren tatillerinin ardından çift, Demet Özdemir’in Şükrü Özyıldız ile başrollerini paylaştığı Netflix Türkiye yapımı Aşk Taktikleri filminin çekimleri için İstanbul’a geri döndü. Demet Özdemir’in şu ara gününü film setinde geçirirken; Oğuzhan Koç’un da yeni projesi üzerinde çalıştığı öğrenildi. İstanbul’a gelir gelmez kendilerini alışveriş merkezine atan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, gittikleri alışveriş merkezi çıkışında magazin basınına yakalandı. Magazin basının çifte sorduğu o soru ve Demet Özdemir’in verdiği o cevap ise ortalığı birden karıştırdı! Peki; Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisinde neler oluyor?

Gittikleri alışveriş merkezinin çıkışında magazin basının sorduğu sorulara cevap veren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, magazinin o meşhur sorusu ile karşılaştı. Kendilerine yöneltilen evlilik sorusunu cevaplayan ikiliden verdiği cevap ile herkesi şaşırtan ise Demet Özdemir oldu! Peki, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evleniyor mu?

Magazin basını ile ilişkilerinin çok güzel gittiğini paylaşan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kendilerine yöneltilen evlilik sorusuna da yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde ilişkisi ile ilgili konuşan Oğuzhan Koç, evlilik fikrine yeşil ışığı yakmış ve kendisini beklemeye almıştı. Bu defa o soruya Demet Özdemir yanıt verdi! Evlilik sorusunun yeri ve zamanı olmadığını söyleyen Demet Özdemir; “bu soruyu bana değil Oğuzhan’a sorun” dedi.

Sosyal medyada da bir hayli popüler olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, bu röportajın ardından gündemlerden düşmedi. İkilinin hayranları evlilik için vaktin geldiğini düşünürken, çiftin vereceği kararı beklemeye koyuldu.

17 Tem 2021 - 01:03 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.