O Ses Türkiye 2022 Yılbaşı Zeynep Avcı Fırtınası Esti... FULL İZLE...

Almanya da katıldığı yarışma da söylediği Türkçe şarkıları ile Almanlar kendisine hayran bırakan ve bir anda ülkemizde de gurur kaynağı olan Zeynep Avcı O Ses Türkiye Yılbaşı programında da fırtına estirdi. İşte ayrıntıları...

Söylediği Türkçe şarkılar ile Almanları kendisine hayran bırakan ve ülkemizin de gururu olan Zeynep Avcı nihayet Ana Vatanı Türkiye'de de sahne almaya başladı.

Bu gibi durumlara öncülük eden ve nerede başarılı bir Türk varsa her zaman destek olan ve yanlız bırakmayan Acun Ilıcalı yine kimsenin yapamadığını yaptı ve Zeynep Avcı'yı O Ses Türkiye Yılbaşı sahnesine getirdi.

İşte Zeynep Avc'nın O Ses Türkiye Yılbaşı sahnesinde ağızları açık bırakan performansı...

https://youtu.be/ySd30mrZ_mM?t=52

01 Oca 2022 - 01:09 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.