MEGAN FOX'DAN TARİHİ İTİRAF...

Her filmi izlenme rekorları kıran üstün oyunculuğu ve güzelliği ile dillere destan olan Megan Fox'dan ilginç itiraflar gelmeye devam ediyor. Hayatından kesitler anlatan Megan Fox herkesi şaşırtıyor. İşte o kesitler...

MEGAN FOX'DAN TARİHİ İTİRAF...
MEGAN FOX'DAN TARİHİ İTİRAF...
+4
Haber albümü için resme tıklayın

3 çocuğunun babası Brian Austin Green'den kısa süre önce boşanan Amerikalı oyuncu Megan Fox, gençlik yıllarıyla ilgili çok konuşulacak bir itirafa imza attı. Fox, "Genç olduğum yıllarda arzularımı tatmin edebilmek için cinsel fantezi oyuncaklarını kullanıyordum" dedi.

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Amerikalı oyuncu ve manken Megan Fox'tan oldukça cesur bir itiraf geldi. Güzel oyuncu, gençlik yıllarında özellikle stresli olduğu dönemlerde cinsel içerikli oyuncaklar kullandığını ifade etti.

GEÇTİĞİMİZ YIL BOŞANDI

10 yıllık eşi ve 3 çocuğunun babası Brian Austin Green'den geçtiğimiz yıl boşanan Megan Fox (35), rapçi Machine Gun Kelly ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

20'li YAŞLARDA KULLANDIĞINI SÖYLEDİ

Transformers serisindeki rolüyle dünya çapında üne kavuşan Megan Fox, ABD'de bir TV programına katıldı. Fox, 20'li yaşlarında cinsel içerikli oyuncaklarını kullandığını itiraf etti.

"STRESLİ OLDUĞUMDA SIĞINDIĞIM LİMANIMDI"

Megan Fox, "Genç olduğum yıllarda arzularımı tatmin edebilmek için cinsel fantezi oyuncaklarını kullanıyordum. Özellikle stresli olduğum zamanlarda bu oyuncaklar benim sığındığım limanımdı" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü Amerikalı manken ve oyuncu Megan Fox, belgesel çekimi için 2018 yılında Türkiye'ye gelmişti. Fox, Çanakkale ve İstanbul'da büyük ilgi görmüştü.

30 Tem 2021 - 00:15 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.