KARNI BURNUNDA BENGÜ... BAKIN NEYAPTI...

Sevilen şarkıcı Bengü uzun bir aradan sonra start verdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşım ile gündeme oturan Bengü hamileliğinin de 25. haftasına girdi.

KARNI BURNUNDA BENGÜ... BAKIN NEYAPTI...
KARNI BURNUNDA BENGÜ... BAKIN NEYAPTI...
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Hamileliğinde altıncı aya giren şarkıcı Bengü, karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaştı. Havuz başında objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı, "İkinci mi?" derken, "Ne güzel sürpriz!" derken ve "Oğlumuz oluyor." derken, hoş geldin 25. hafta..." ifadelerini kullandı.

2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, bir yıl sonra da kızı Zeynep'i kucağına almıştı. Şu sıralar ikinci bebeğini bekleyen ünlü şarkıcıdan yeni fotoğraflar geldi.

KARNI BURNUNDA POZ

42 yaşındaki Bengü, havuz başında objektif karşısına geçti. Hamileliğinde altıncı aya giren şarkıcı, karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

"HOŞ GELDİN 25'İNCİ HAFTA"

Bengü, gönderisine, "İkinci mi?' derken, 'Ne güzel sürpriz!' derken ve 'Oğlumuz oluyor.' derken, hoş geldin 25. hafta..." notunu düştü. Ünlü şarkıcının fotoğrafları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

"İNŞALLAH BEBEĞİM DE ANTİKORLU DOĞACAK"

Hamile olduğu için konuyla ilgili detaylı araştırma yaparak aşı olduğunu belirten şarkıcı, "3 aydan sonra aşı yapılması öneriliyor. Ben 5 aylık olduğum için gönül rahatlığıyla ilk gün gidip, aşı yaptırabildim. Şu ana kadar da hiçbir yan etki görmedim. İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak. Ben ailem, hepimiz uygun gördük. Doktorum da izin verdi. Aşı olmayı, yaptırmamaktan daha uygun buluyorum. Özellikle hamilelik döneminde koronavirüse yakalanırsan daha riskli buluyorum." diye konuşmuştu.

"HAMİLELİĞİ BİR HASTALIK GİBİ GÖRMÜYORUM"

Pandemi nedeniyle konser veremeyen Bengü, temmuz ayında iki düğünde sahne alacağını açıklamıştı. Sanatçı, konuyla ilgili, "Ağustos ayında da konserler başlıyor. Herhalde ekime kadar çalışacağım. Çünkü hamileliği bir hastalık gibi görmüyorum. İlk hamileliğimde de doğuma kadar çalışmıştım." ifadelerini kullanmıştı.

​​​​​​​

"BİR KIZ, BİR ERKEK YETER"

Bengü, ikinci bebeklerine eşinin ismi Selim'i koyacaklarını da söylemişti. Ünlü şarkıcı, "Toplamda kaç çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz?" sorusuna ise, "Babamıza kalsa 4-5 tane olacak ama bende o yok. Yaş sınırını aşıyorum. İkinci ile sahalara veda etmeyi düşünüyorum. Bir kız, bir erkek yeter. Babasını çok seviyorum, oğlunu da çok seveceğim." yanıtını vermişti.

27 Tem 2021 - 01:51 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.