HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE'YE SEVGİ SELİ...

Arkadaşlarıyla buluşmak için Zorlu AVM de bir mekana gelen Hazal Filiz Küçükköse hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. İşte ayrıntıları...

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE'YE SEVGİ SELİ...
HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE'YE SEVGİ SELİ...
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Akşam saatlerinde arkadaşlarıyla buluşmak için Zorlu AVM'ye gelen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, soluğu meydan katında bulunan bir mekanda aldı.

Uzun süredir bir araya gelmediği yakın arkadaşlarıyla buluşmaya geldiğini söyleyen Hazal Filiz Küçükköse, bir anda hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

HAYRANLARIYLA HATIRA FOTOĞRAFI

Özellikle Arap hayranlarının ilgi gösterdiği oyuncu, yanına gelen sevenlerini kırmayıp, onlarla bir süre hatıra fotoğrafı çektirdi.

AVM'den ayrılmadan kısa bir alışveriş turu yapmayı da ihmal etmeyen Küçükköse, her zaman olduğu gibi şıklığı ile göz kamaştırdı.

10 Eyl 2021 - 12:17 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.