Gelin adayı Naz Mila: Parasız Erkek Yok Hükmünde...

İzdivaç programıyla tanınan ve program sonrasında da gündemden düşmeyen gelin adayı Naz Mila yine bombayı patlattı. İşte ayrıntıları...

Gelin adayı Naz Mila: Parasız Erkek Yok Hükmünde...
Gelin adayı Naz Mila: Parasız Erkek Yok Hükmünde...
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İzdivaç programinda dikkatleri üzerine çeken ve bunu yarışma sonrasında da kullanan gelin adayı Naz Mila paylaşıöları ile gündemden hiç düşmüyor. Özellikle lüks yaşantısı ve dekolteli paylaşımları ile takipçilerinin akıllarını alan Naz Mila sorulan bir soruya da yine sıra dışı bir cevap verdi.

Maddiyatın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Naz Mİla parasız erkeklere de göz dağı verdi sakın yanıma yanaşmasın diye...

Gelen bir mesajı paylaşan Naz Mila "Birini çok seviyorsun ama parası yok. O zaman ne yapacaksın" diyen takipçisine samimi bir yanıt verdi.

Eski gelin adayı Naz Mila soruya yanıtında "Valla sevemiyorum belki inanmıyorsunuz ama parası olmayanı sevemiyorum veya cimri veya para harcamayan erkeği sevemiyorum" dedi.

"Sevmiş olsam da bir hayrı yoksa o erkeğin bana mantığım kalbimi bastırıyor" diyen Naz Mila "Maddiyat önceliğim" itirafıyla dikkat çekti.

08 Şub 2022 - 15:58 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.