FLAŞ FLAŞ... SELİN CİĞERCİ : HAYALİMİN PEŞİNDEYİM... ŞUAN EVİM YOK... ÇOCUK SAHİBİ OLACAĞIM... OLAY AÇIKLAMALAR...

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra'nın iki yıllık evliliklerini noktalaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Tv 8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Ciğerci, Ciğerci, boşanma süreci, mal paylaşımı ve çocuk planları hakkında samimi açıklamalar yaptı.

FLAŞ FLAŞ... SELİN CİĞERCİ : HAYALİMİN PEŞİNDEYİM... ŞUAN EVİM YOK... ÇOCUK SAHİBİ OLACAĞIM... OLAY AÇIKLAMALAR...
FLAŞ FLAŞ... SELİN CİĞERCİ : HAYALİMİN PEŞİNDEYİM... ŞUAN EVİM YOK... ÇOCUK SAHİBİ OLACAĞIM... OLAY AÇIKLAMALAR...
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra'nın iki yıllık evliliklerini noktalaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Tv 8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Ciğerci, Ciğerci, boşanma süreci, mal paylaşımı ve çocuk planları hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini noktalama kararı aldı. İkili, 10 Eylül cuma günü Beykoz Adliyesi'nde görülen dava sonrası boşandı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldığı ifade edildi.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci boşanmanın ardından sosyal medya hesaplarından ortak açıklama yaptı: Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösteririz bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz."

"HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN"

Adliyeden beraber çıkan ikiliden Selin Ciğerci, basın mensuplarının sorularına karşılık, "Herkes için hayırlı olsun" dedi. Ciğerci ve Çıra, farklı lüks otomobillere binerek adliyeden ayrıldı.

​​​​​​​BOŞANMANIN PERDE ARKASI

Gündem olan boşanmanın ardından Ciğerci, Tv 8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına bağlanarak olayların perde arkasını anlattı. Ünlü fenomen açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

​​​​​​​"Sabah 'Günaydın aşkım diye mesajlaştık, akşamına boşanma kararı aldık. Biz sabah kalkıyoruz, aynı yerde iş yerindeyiz, akşam aynı evdeyiz... Gün içinde işle ilgili bir şey oluyor, birikiyor... Böyle tatsızlıklar insan hayatında oluyor. İlk boşanan da ben değilim. Şunu söyleyebilirim mutlu bir şekilde evlenmiştim, mutlu bir şekilde ayrıldım."

"GERGİN OLABİLİYOR"

"Herkes sinirli şu an. Gökhan biraz agresif bir adam. Şiddetin 'ş'si asla yok. 5 dakika sonra dünyanın en mutlu insanı. Bu onun karakteri. İlk tanıştığım zaman da sinirliydi ama iş için içine girince, sorumluluklar büyüdü... Daha fazla sinirli olabiliyor, daha gergin olabiliyor. bu da ilişkimize yansıdı."

"ŞUAN EVİM YOK"

"Şu an bir evim yok, arkadaşlarımda kalıyorum. Benim evim bitmeyen bir tadilat içinde. İhanet iddiası olmasın. Geçen yıl benim markama 200 milyona yakın bir fiyat teklif ettiler. 18 milyon euro'ya Katarlılar satın almak istediler. Ben vermedim, kendi kurduğum markayı vermedim. Ülkemi çok seviyorum, dünyaya açılmak istiyorum. Yarın öbür gün çocuklarım olursa şirketimi onlar devam ettirsin istiyorum."

"Yaptığımız mal varlıklarını da uygun bir şekilde bölüştük. Hayatı bölüştük, arabalar benim umrumda değil ki... Para her zaman kazanılır. Para hesabı hiç yapmadım. Önemli olan parayı tutabilmek, büyütebilmek..."

"BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"İkimiz de hala aynı ofisteyiz. Belki ileride ayırırım, belki ayırmam. Beş tane şirketin bir tanesinde Gökhan'la birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu paralar kazanırken o da vardı, her şey hakkı. Gökhan'la aldığımız taşınmazlarımız oldu, bunları da bölüştük. İlişkimizi reklam için kullanmadık. Eski eşime mutluluklar diliyorum."

​​​​​​​"Beni tek üzen şey çocuk planlarımızdı. Biz evlat edinmeyi düşünüyorduk ama boşanınca bu hayalim yarım kaldı. Tüm dünya üstüme gelse ben hayalimin peşinde koşacağım. Kimse engel olamayacak. Gökhan'ın hayatına biri de girebilir. Herkes mutlu olsun."

"ÇOCUĞUM OLSA HAYATIM TAMAMLANIR"

Daha önce çocuk sahibi olma konusundaki düşüncelerini de paylaşan Selin Ciğerci, "Çocuklarım olursa hayatım tamamlanır gibi hissediyorum. Artık evladım olsun istiyorum. Şimdi çocuk evlat edinmek istiyorum" demişti. 37 yaşındaki fenomen, "Eşimle birlikte başvurularımızı yaptık. Önceliğimiz iki çocuk. İkiz olabilir. Yurtdışında başvuru yaptık. Onları eğitmek istiyorum, okullara göndermek istiyorum. Hayatım onlar olsun istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

​​​​​​​

14 Eyl 2021 - 01:21 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.