"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" EDHO'da neler oluyor? Yeni bölümleri neden yayınlanmıyor? Çarpıcı gerçekler neler?

Yeni transferleri ile sezona müthiş bir heyecanla giriş yapması beklenen EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yaşanan karışıklıklardan dolayı bir türlü yayına girmedi. İşte ayrıntıları...

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" EDHO'da neler oluyor? Yeni bölümleri neden yayınlanmıyor? Çarpıcı gerçekler neler?
"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" EDHO'da neler oluyor? Yeni bölümleri neden yayınlanmıyor? Çarpıcı gerçekler neler?
Haber albümü için resme tıklayın

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmanın ardından yayınlanacağı Salı akşamı yayında olmamış ve izleyen tarafından konu merak edilmişti. Dizinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca, bir mekan çıkışında dizi hakkında sorular soran magazin muhabirlerine konu hakkında bilgisi olmadığını açıklamış, hem yapım hem de kanaldan resmi bir açıklama gelmemişti. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yayınlanacak mı?

Dizinin yeni bölüm yayın tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu hafta ki bölümün hakkında gelecek detaylar haberimizde olacak...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. BÖLÜM ÖZETİ

Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşır. Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer. Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur. Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atar. İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması cezaevinde olan Hızır'ı korkutur.

İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta Amerika başta olmak üzere tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz'ı tedirgin eder. Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz'ı korkutur.

Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir. Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli'ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

Yeni sezona yeni transferler

Uğur Yücel, Levent Ülgen, Ragıp Savaş, Tardu Flordun, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan gibi birçok başarılı oyuncu 7. sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu.

31 Eki 2021 - 13:56 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.