Dekolte Kraliçesi Songül Karlı yine yaptı yapacağını... Olay paylaşım...

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından olan Gelinim Mutfakta sunuculuğunu Demet Akalın'ın ayrılması ile üstlenen Songül Karlı yine ünvanına yakışır pozlar verdi. İşte ayrıntıları...

Dekolte Kraliçesi Songül Karlı yine yaptı yapacağını... Olay paylaşım...
Dekolte Kraliçesi Songül Karlı yine yaptı yapacağını... Olay paylaşım...
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Demet Akalın'ın ayrıldığı Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu olan Songül Karlı, sosyal medyadan ev halini paylaştı. Göğüs dekoltesi ile dikkat çeken ünlü isim, makyajsız haliyle hayranlarından tam not aldı.

Kanal D'de ekrana gelen her hafta bir ünlünün sunacağı Gelinim Mutfakta programının bu haftaki sunucusu olan Songül Karlı, kamera karşısına geçti.

GÖĞÜS DEKOLTELİ VE MAKYAJLI EV HALİNİ PAYLAŞTI

Son Instagram paylaşımında ev halini paylaşan ünlü sanatçı, göğüs dekoltesiyle dikkat çekerken makyajsız haliyle de hayranlarından övgüler aldı.

KUAFÖRÜ YANINDAN AYRILMIYOR

Karlı'ya bu dönemde kuaförü Fatih Sertkaya'ya da yalnız bırakmıyor. Sanatçıyı, çekimlerden önce hazırlayan ünlü kuaför Sertkaya, Karlı'nın yanından ayrılmayarak destek oluyor. Karlı'nın dostu olan Sertkaya, sanatçının her projesinde yer alıyor.

21 Eki 2021 - 01:04 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.