CAMDAKİ KIZ "CANA" NE YAPACAK? HANDE ATAİZİ NASIL CANA OLDU? CANA NE DEMEK?

Ekranlara dramatik bir sezon finali ile veda eden ve izleyicilerinin sabırsızlıkla beklediği Camdaki Kız dizisi hem konusu hem de oyuncuları ile dikkat çekiyor. Özelliklede CANA karakterine can veren Hande Ataizi. İşte CANA ve HANDE ATAİZİ...

CAMDAKİ KIZ "CANA" NE YAPACAK? HANDE ATAİZİ NASIL CANA OLDU? CANA NE DEMEK?
CAMDAKİ KIZ "CANA" NE YAPACAK? HANDE ATAİZİ NASIL CANA OLDU? CANA NE DEMEK?
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız hikayesi ve oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Özellikle Cana Karakterini canlandıran Hande Ataizi.

İzleyiciler tarafından merak edilen Cana ismi ne anlama geliyor?

Camdaki Kız'da Hande Ataizi'nin canlandırdığı Cana karakteri merak ediliyor. Cana isminin ne anlama geldiği sıkça araştırılıyor. Cana ismi “Ey can, ey sevgili” anlamında seslenme anlamına geliyor.

Hande Ataizi kimdir?

Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle ünlenmiş ve daha ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla ‘Altın Portakal’ en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır.

Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer aldı.

Çeşitli olaylarla magazin gündeminde yer alan oyuncu, Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır. Bir dönem, TNT'de yayınlanan Dest-i İzdivaç'ı sunmuştur. 2012 yılında Star'da yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada program da jüri üyeliği yapmıştır.

24 Tem 2021 - 21:33 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.