Bir dizi daha ekranlara veda ediyor

Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi final yaparak ekranlara veda ediyor. Barış Falay, Fatih Artman ve Ahsen Eroğlu'nun başrolleri paylaştığı Menajerimi Ara'nın final tarihi açıklandı.

Ay Yapım'ın Star TV için çektiği Menajerimi Ara dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

27 Haziran Pazar günü 43. bölümü ile ekrana gelen Menajerimi Ara, 45. bölümüyle final yapacak. Menajerimi Ara'nın final bölümü 11 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURULDU

Menajerimi Ara'nın resmi Instagram hesabından yapılan duyuruda da dizinin 45. bölümde final yapacağı açıklandı. Resmi hesaptan şu paylaşım yapıldı:,

"Star Tv’de ekrana gelen “Menajerimi Ara” dizimiz 45. bölüm itibariyle finalini yapıyor. Dışardan bakıldığında çok ışıltılı görünen sektörümüzün zorluklarına, menajerlik dünyasına, kamera arkasında olan bitenlere, bilinmeyenlere, dedikodulara, zaman zaman dertlere, elimizden geldiğince değinmeye çalıştık. Bu süreçte bize destek olan başta oyuncu dostlarımızın; yapımcı, yönetmen, senarist, senaryolarda ismi ve bahsi geçen yetenekli arkadaşlarımızın anlayışlarına ve Ego Ajans’a gelen tüm egosuz konuk oyuncularımıza da çok teşekkür ederiz. Umuyoruz ki haftalarca bizi izleyen seyircilerimiz de en az bizim kadar keyif almıştır. Kamera arkası ve önündeki tüm ekip arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. THE END."

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNİN KONUSU

Menajerlik ajansı Ego'ya bağlı Kıraç (Barış Falay), Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) adlı dört menajer ve ajansın patronu Serkan (Serhat Teoman) her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Sanatı ve işi ustaca birleştiriyorlar ancak özel ve profesyonel yaşamları bazen çatışmaya giriyor. Menajerler ve asistanları, bizi ünlü oyuncuların vahşi dünyasının perde arkasına götürüyorlar; kahkahalar, duygular, entrika, hayal kırıklığı ve gözyaşlarının sürekli çarpıştığı yere. Bu vahşi dünyanın içerisine ilk kez giren Dicle (Ahsen Eroğlu), egosu boylarından da yüksek olan kişiliklere karşı mücadelesine en alttan başlayarak savaşa bende varım diyor.

30 Haz 2021 - 10:19 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.