Avrupa Güzeli Arap yarımadası seferine çıkıyor...

Katıldığı yarışmadı güzellik kraliçesi seçildikten sonra tüm dünyanın dikkatini çeken Duygu çakmak Arap yarım adası turuna çıkıyor. İşte ayrıntıları...

Avrupa Güzeli Arap yarımadası seferine çıkıyor...
Avrupa Güzeli Arap yarımadası seferine çıkıyor...
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Manken Duygu Çakmak, Avrupa Güzeli olduktan sonra tüm Dünya'nın özellikle Arap medyasının yakından takip ettiği ünlü bir televizyon programı için Umman'a gidiyor.

Çekimleri yaklaşık 15 gün sürecek olup Umman'ın başkenti Maskat'ta olacak.

Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken güzel manken, bundan sonraki çalışmalarının da Bahreyn, Katar ve Dubai gibi ülkelerde olacağını belirtti.

Çakmak, Türk manken olarak dünyanın bir çok ülkesinde başarılı işlere imza attığını bu yüzden çok mutlu ve heyecanlı oldugunu söyledi.

10 Kas 2021 - 21:51 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.