ARZUM ONAN'DAN UYARILAR... GÜZELLER DİKKAT..!

Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Arzum Onan'dan Miss Turkey yarışmacıları için dikkate alınması gereken uyarılar geldi. Eşi Mehmet Aslantuğ ile mutlu bir evliliği olan Arzum Onan yıllar geçmesine rağmen güzelliğinden hiç bir şey kaybetmiyor. İşte dikkate alınması gereken uyarılar...

ARZUM ONAN'DAN UYARILAR... GÜZELLER DİKKAT..!
ARZUM ONAN'DAN UYARILAR... GÜZELLER DİKKAT..!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Bu yıl 40'ıncısı düzenlenecek Miss Turkey'in jürisinde yer alan Onan, yarışmaya katılacak adaylara seslendi ve güzellik üzerine açıklamalarda bulundu: "Güzellik kimine göre fiziksel, kimine göre ruhsal, kimine göre de zihinsel meziyetlerle açıklanabilir.

Bu yıl 40'ıncısı düzenlenecek Miss Turkey'in jürisinde yer alan Onan, yarışmaya katılacak adaylara seslendi ve güzellik üzerine açıklamalarda bulundu:

"Güzellik kimine göre fiziksel, kimine göre ruhsal, kimine göre de zihinsel meziyetlerle açıklanabilir. Aslında hepsinin değdiği bir ifadeyi temsil etmesi daha anlaşılabilir görünüyor.

Yine de bu süreçlerde parmak izi olan biri olarak şunu söylemek isterim; esas olan, insanın doğuştan gelen güzellikleriyle ayrımcılık bulması değildir.

Geleceğini bilgi ve emekle inşa etmesidir. Bu yıl jürisinde yer aldığım Miss Turkey gençlerinin duygularını çok iyi tanıyorum. ve biliyorum ki bu süreç onların yukarıda tarif etmeye çalıştığım duygularla tanışmalarına yardımcı olacak."

30 Tem 2021 - 00:58 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.