AİLE DRAMI

Piyasaya çıkardığı kitapta anlattıkları ile hayranlarını şoka uğratan Mariah Carey, ablası Alison Carey'in kendisine  12 yaşındayken uyuşturucu verdiğini ve para karşılığında vücudunu takas ettiğini anlattı.

AİLE DRAMI
AİLE DRAMI
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Piyasaya çıkardığı kitapta anlattıkları ile hayranlarını şoka uğratan Mariah Carey, ablası Alison Carey'in kendisine 12 yaşındayken uyuşturucu verdiğini ve para karşılığında vücudunu takas ettiğini anlattı.

Kitabın piyasaya çıkmasıyla kendisinin kalpsizce, zalimce ve gereksiz bir şekilde aşağılayan kardeşinin kendisini hem manevi zarara uğrattığını hem de bu yaşananlardan dolayı depresyona girdiğini belirtti.

2016’da fuhuş iddiasıyla gözaltına alınan ve davada kendi savunmasını üstlenen Alison Carey, annesi Patricia Carey’in kendisini gece yarısı yapılan ve kurban ritüellerini de içeren satanist ayin buluşmalarına katılmaya zorlandığını iddia ederek dava açmıştı.

06 Nis 2021 - 01:01 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.