16 yıl sonra albüm yapıyor... Alacağı rakam dudak uçuklattı... "Alem Buysa Kral Benim" dönüyor...

Müzik sektöründen elini eteğini çekerek tüm zamanını sinemaya harcayan Mahsun Kırmızıgül yeniden sahnelere dönüyor. işte ayrıntıları...

16 yıl sonra albüm yapıyor... Alacağı rakam dudak uçuklattı... "Alem Buysa Kral Benim" dönüyor...
16 yıl sonra albüm yapıyor... Alacağı rakam dudak uçuklattı... "Alem Buysa Kral Benim" dönüyor...
+1
Haber albümü için resme tıklayın

16 yıl önce müzik piyasasından sinema sektörüne giriş yapan Mahsun Kırmızıgül, hayranlarının ısrarından sonra albüm çıkarıyor. Kırmızıgül'ün 31 Aralık gecesi Show TV'de izleyici karşısına çıkacak şarkıcının 5 milyon TL alacağı iddia edildi.

Mahsun Kırmızıgül, 16 yıl sonra albüm çıkarıyor. 16 yıl boyunca özellikle sinema filmlerine odaklanan ünlü şarkıcı, albüm çalışmalarını bitirdi. Twitter'dan haberi duyuran Kırmızıgül, "Sevgili dostlar, yaklaşık iki yıldır emek verdiğimiz albüm çalışmasının sonuna geldik. Perşembe günü sizlere yeni albümün ne zaman çıkacağını, içinde kaç eserin yer alacağını, albümün ismini paylaşacağız" diye yazdı.

Mahsun Kırmızıgül Show TV ile anlaştı

Ünlü şarkıcı, yılbaşı için ise dudak uçuklatan bir rakama anlaştı. Kırmızıgül, eski şarkılarını ve yeni albümünden parçalarını söyleyeceği bir konser için Show TV ile anlaştı.

31 Aralık gecesi Show TV'de izleyici karşısına çıkacak şarkıcının 5 milyon TL alacağı iddia edildi.

17 Kas 2021 - 04:48 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.