Sinema severler hazır olun... "Dayı: Bir Adamın hikayesi" vizyona giriyor...

Ünlü oyuncuların rol aldığı ve sinema sektörüne pandemi sonrası yeni bir soluk getirmesi beklenen müthiş bir film vizyona giriyor. İşte ayrıntıları...

Sinema severler hazır olun... "Dayı: Bir Adamın hikayesi" vizyona giriyor...
Sinema severler hazır olun... "Dayı: Bir Adamın hikayesi" vizyona giriyor...
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Adana, Hatay, Mersin ve İstanbul'da 6 haftada çekilen, Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filminden afiş geldi.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin yeni fragmanı ve afişi paylaşıldı. Başrolünde Ufuk Bayraktar'ın yer aldığı ve özellikle Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı Dayı rolünün gençliğini de oynayan oyuncu, şimdi farklı bir hikâye ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

10 ARALIK'TA VİZYONDA

20 milyon TL'lik bütçesiyle son zamanların en yüksek bütçeli filmi olma özelliği taşıyan Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nde Ufuk Bayraktar'a Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Turgut Tunçalp, Beste Bereket ve Ümit Çırak gibi isimler eşlik ediyor. Film 10 Aralık'ta vizyona girecek.

FİLMİN KONUSU

Ufuk Bayraktar'ın başrolde olduğu filmin konusuna göre; Cesareti , merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan kahramanımızın, köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi onu çalışması için İstanbul'da kahvehanecilik yapan köylüleri Seyfi'nin yanına gönderirler. Bu geliş ile kahramanımızın, olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girişi ve dillere destan olacak zirveye yükseliş hikayesi başlayacaktır.

21 Kas 2021 - 03:24 - Kültür Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.