Son Dakika...İki ayrı şehirde yolcu otobüsleri kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var

İstanbul ve Tokat'tan peş peşe kaza haberleri geldi. İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 10 yolcu yaralandı. Tokat'ta ise kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolcu otobüsünün kaza yapması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Son Dakika...İki ayrı şehirde yolcu otobüsleri kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var
Son Dakika...İki ayrı şehirde yolcu otobüsleri kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İSTANBUL'DA YOLCU OTOBÜSÜ KAZA YAPTI! ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Beykoz Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye mevkiinde yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada şoför ve 1 yolcu hayatını kaybederken, 10 yolcu yaralandı. Henüz kazanın neden olduğu belirlenemezken, olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk ediliyor. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

TOKAT'TAKİ KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Tokat-Amasya karayolu Acıpazar köyü mevkiinde bir yolcu otobüsü, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle devrildi. Kazada yaralananlar için bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi. Erbaa Belediyesi ekipleri otobüste sıkışan yolcunun kurtarılması için çalışma başlattı. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.

23 Oca 2022 - 09:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.