KADIN ERKEK ARASINDAKİ BURÇ FARKI NEDİR? HANGİ BURÇ KADINI VE ERKEĞİ DAHA KOLAY TAVLANIR? HAGİSİ DAHA ZOR TAVLANIR? BURÇLARIN İLİŞKİYE ETKİSİ NEDİR?

Kadınlar ve erkekler, karşısındaki kişiyi etkilerken burçları es geçmeden hareket ederse daha kolay sonuca ulaşabiliyor. Bazı burçlar diğer burçlara göre daha kolay tavlanabiliyorken, bazı burçlar karşı tarafın burnunu sürttürmeyi seviyor. Ancak her burcu tavlamanın birtakım ipuçları bulunuyor. Peki, en kolay tavlanan burç hangisidir? En zor tavlanan burç hangisidir? İşte, detaylar…

KADIN ERKEK ARASINDAKİ BURÇ FARKI NEDİR? HANGİ BURÇ KADINI VE ERKEĞİ DAHA KOLAY TAVLANIR? HAGİSİ DAHA ZOR TAVLANIR? BURÇLARIN İLİŞKİYE ETKİSİ NEDİR?
KADIN ERKEK ARASINDAKİ BURÇ FARKI NEDİR? HANGİ BURÇ KADINI VE ERKEĞİ DAHA KOLAY TAVLANIR? HAGİSİ DAHA ZOR TAVLANIR? BURÇLARIN İLİŞKİYE ETKİSİ NEDİR?
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sanılanın aksine en kolay tavlanan burçların başında Akrep ve yükselen Akrep burçları geliyor. Tam bir aşk ve tutku insanı olarak doğan Akrep burçları, ihtiraslı oluşları ile de karşı cinsi kolayca etkileyebiliyor. Sevdiğine olan düşkünlüğü ve kıskançlık krizleri ile bilinen Akrep burçları, hayatlarının her döneminde birine aşık olmak ve onu sahiplenmek için beklemesiyle kolaylıkla tavlanabiliyor. Ancak Akrep burcu kişileri tavlamak isteyen kadın ve erkeklerin ihtiyacı olan o tek bir ipucunu bilmesi gerekiyor!

Akrep burcu kişileri tavlamanın en kolay yolu onlara gösterilecek olan ilgisizlik geliyor. Kendisine ilgisiz gibi davranan herkesin peşinden koşma eğilimi taşıyan Akrep burcu kişiler, sıradan biri gibi davranıldığını anda deliye dönüyor ve karşısındakinin dikkatini çekmek için elinden gelen her şeyi yapmaya başlıyor. İnançsız ve güvensiz davranan herkesin güvenini kazanmaya çalışan Akrep burcu kişileri, karşı taraf kendisini tavlamaya çalışırken, birden kendisini karşı tarafı tavlarken bulabiliyor. Öte yandan listenin tavlanması en zor burcu, karşı tarafın bir hayli burnunu sürtmesi ile çevresinde biliniyor!

Tavlanmaları zor olan burçların başında yer alan Balık ve yükselen Balıklar, kişilik özellikleri nedeniyle karşı cinsi bir hayli zorlayabiliyor. Özellikle Balık burcu erkekleri tavlanma noktasında en zor olan burçların başında geliyor. Karakterlerinde bir hayli gizemli olmaları nedeniyle zor olan Balık burcu kişiler, tavlanma konusunda dolaylı yollardan hiç hoşlanmıyor. Kendisinin aksine net olan insanları seven Balık burcu kişiler, tatlı flört dönemlerinden de pek haz almıyor. Uzun vadeli ilişkileri seven Balık burçları, kısmen sadık olmaları ile de karşı taraftan güven bekliyor. Özellikle hayatlarının çoğunu güven problemi geçirerek yaşayan Balık burcu kişiler, karşısında sakinlik arıyor.

16 Eki 2021 - 22:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.