İstanbul ve Ankara Dahil 47 İl'e Kar Yağışı Uyarısı... Meteoroloji Kırmızı Alarm Verdi...

Bugün gece saatlerinde başlayacak olan kar yağışı hafta sonu ve salı gününe kadar İstanbul ve Ankara dahil 47 ilde etkili olacak. Meteoroloji, haftalık hava durumu tahmin raporunu yayınladı. İşte ayrıntıları...

İstanbul ve Ankara Dahil 47 İl'e Kar Yağışı Uyarısı... Meteoroloji Kırmızı Alarm Verdi...
İstanbul ve Ankara Dahil 47 İl'e Kar Yağışı Uyarısı... Meteoroloji Kırmızı Alarm Verdi...
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), haftalık hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Ankara ve İstanbul'un dahil olduğu 47 ile uyarılar peş peşe geldi.

BUGÜN FIRTINA ETKİLİ OLACAK

Buna göre; bugün Batı Karadeniz'in doğusunda (Kocaeli- Sinop arasında) ilk saatlerden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın yarın öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

12 İLE SAĞANAK UYARISI

Öte yandan bugün; İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova da dahil 12 ilde ise sağanak yağış bekleniyor. Aralarında Ankara, Kırıkkale ve Bolu'nun bulunduğu 34 ilde ise kar yağışı bekleniyor.

47 İLE KAR UYARISI

Cuma günü başlayan kar yağışı cumartesi ve pazar günü de etkisini sürdürecek. Rapora göre, aralarında İstanbul ve Ankara'nın da olduğu 47 ilde kar yağışının etkili olacak. Ayrıca İstanbul'da salı günü de kar yağışı görülecek.

Kar yağışı beklenen diğer illerse şöyle;

Kars, Erzurum, Ardahan, Gümüşhane, Bayburt, Bitlis, Muş, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Tunceli, Bolu, Karabük, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Karaman, Çorum, Amasya, Tokat, Niğde, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ, Bingöl, Çankırı, Amasya, Konya, Kocaeli, Yozgat, Bursa, Kastamonu, Balıkesir, Sakarya, Bilecik, Burdur, Isparta, Kütahya, Eskişehir, Uşak, Afyonkarahisar,

17 Ara 2021 - 04:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.