Genç kabiliyetler yenilikçi fikirleriyle yarışacak

Türk Telekom, genç kabiliyetlerin yenilikçi fikirleriyle yarışacağı, 'İşin Geleceği Hackathonu' düzenlediğini duyurdu. Gençler, Hackathon’da değişen iş yaşamına yönelik çözümlerle yarışacak ve ilk üçe girenler toplamda 45 bin lira ödülün sahibi olacak.

Türk Telekom, genç kabiliyetleri ve yenilikçi fikirleri destekleyeceği ‘İşin Geleceği Hackathonu' düzenleyeceğini açıkladı. Yurt içinden ve yurt dışından katılan gençlerin yarışacağı etkinlik kapsamında, iş dünyasında karşı karşıya kalınan problemler ve yenilikçi uygulama önerileri çevirim içi platformda ele alınacak.

İLK 3 ÖDÜLLERİN SAHİBİ OLACAK

Yapılan açıklamada, "Bireysel veya en fazla dört kişilik takımlarla, iş geliştirme, tasarım ve proje yönetimi alanlarında yarışacak katılımcılardan dereceye giren üçüncüye 10 bin lira, ikinciye 15 bin lira, birinciye 20 bin lira olmak üzere toplamda 45 bin liralık ödül verilecek. Ayrıca, bir yıl boyunca Türk Telekom Santral Topluluk Merkezi’nde ücretsiz ofis imkânı sunulacak. Türkiye ve yurt dışından ön lisans ve lisans öğrencilerinin yanı sıra üniversiteden en fazla iki sene önce mezun olmuş gençler 3-16 Mayıs tarihleri arasında https://www.turktelekomkariyer.com.tr adresi üzerinden yarışmaya başvuru yapabilecekler" ifadeleri yer aldı.

02 May 2021 - 13:36 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.