Altın fiyatları 25 Ocak 2022: Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL oldu?

Altın fiyatları haftanın ikinci gününde ekonomiyi ve altın yatırımı yapanların gündeminde. Çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen altın türleri arasında yer alıyor. Peki, çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç lira/TL? İşte 25 Ocak 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları 25 Ocak 2022: Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL oldu?
Altın fiyatları 25 Ocak 2022: Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL oldu?
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Döviz kurlarından yaşanan sert düşüş sonrasında altın fiyatlarının son durumu merak ediliyor. Ons altın ve döviz kurlarındaki değişimlerin etkilediği altın fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu takip ediliyor. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre altın piyasasında son durum…

25 OCAK 2022 ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı 25 Ocak 2022 Salı günü 797 lira seviyelerinde yer alıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün 1. 290 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.317 lirada bulunuyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın bugün 2.583 liradan alınıyor, 2.636 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

5 bin liranın üzerindeki konumuyla alıcısını zorlayan cumhuriyet altını ise haftanın ikinci gününde 5 bin 164 liradan geri alınırken, 5 bin 251 liradan da satışa sunuluyor.

ALTIN YORUMU

Borsalarda ve kripto paralarda büyük çöküşler yaşanırken güvenli liman olarak bilinen altın sağlam duruşunu korumaya devam ediyor. Vatandaşların odağında 25 Ocak'taki FED’in faiz kararı yer alıyor. Analistler Jerome Powell’ın 26 Ocak’ta yapacağı konuşma sonrası ons altında geri çekilme olacağını ifade ediyor. Ayrıca analistler altın gram fiyatının kritik seviyede olunduğunun altını çizerek yukarı yönlü yükseliş için tahminde bulundular. Gram altın için 788 - 800 Türk lirası aralığının kritik olduğunu söyleyen analistler bu eşiğin aşılmasıyla 950 TL seviyelerine doğru bir yükselişin başlayabileceğini belirtiyor.

25 Oca 2022 - 09:18 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.